Arama sonuçlarınız

1. SolakSelim

Mkek'den Çıkma Lr Defender'ı Karavana Çevirmek

Abilerim hepinize hayırlı günler. Uzun zamandır sitenin müdavimlerindenim. Alıp sattığım 2 off-road araçtan sonra sıra içimde hiç bitmeyen bir heves ve aşk olan Land Rover Defender'a(kapalı kasa) geldi. Alınacak araç MKEK'ten çıkma yada çıkmış bir araç olacak. Aracı çoğunlukla genellikle babam...

2. SolakSelim

1 yıldız 2 yıldız dalıcı kursu

DESSAT son 3 yıldır en çok dalıcı kursu veren Spor Kulübü Derneği Bizim kursumuza başlayanların %70 i 2 yıldız dalıcı kursuna devam etmek istediğinden dolayı 2009-2010-2011 yıllarında geçerli olmak üzere bir paket program uyguluyoruz. Yaz kış açık istediğiniz zaman isterseniz gece dalış...
  3. SolakSelim

Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça

Arkadaşlar 1 hafta önce 2000 model mitsubishi aracımı bütün masraflarla beraber 12,700 liraya aldım. resimlerini daha sonra ekleyeceğim. kocaeli gölcükte de ikamet ediyorum. aracım için gerekli olan parçalar var.bunları nereden temin edebilirim mümkünse en uygun fiyatı olanları istiyorum :)...

4. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Arkadaşlar malum sitede şu ilanı buldum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-magnum-4x4-36400297/detay/ aracın sadece klima rulmanlarının biri eksikmiş başka bir problemi yok dedi. döşemeleri falan temizmiş. sizler ne diyorsunuz?
  5. SolakSelim

Nissan, Mitsubishi, Toyota 4x2 Önden Çekişli mi Arkadan mı?

arkadaşlar çft kabin 4x2 bi araç almayı düşünüyorum.(nissan,mitsubishi,toyota) bu araçlar önden çekişli midir yoksa arkadan çekişli midir? ford rangerlerin önden çekişli olduğunu duydum.

6. SolakSelim

vitara klima

iyi akşamlar. vitaranın orjnal kliması var mıdır,varsa nerden bulabiliriz? Bi kompresörle halledeblir miyiz? Sonradan tama klima ile orjnal arasında büyük randıman farkı olur mu? Bu işlem tahmini olarak kaça patlar? şimdiden teşekkür ederim.

7. SolakSelim

5k vitara arıyorum.

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır 4 çeker araç arıyorum. Pajero olmadı,kia satılmadı derken suzuki vitarada karar kıldım.Bu kararı almamda en büyük sebepler yakıt uygun vergi uygun motor vb. parçaları uygun olduğu için.1.6,5 kapı,temiz,fiyatı 15,000'i geçmeyen bir suzuki vitara arıyorum. Yardımcı...
  8. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

İyi günler.Mistsubishi pajerodan vazgeçip kia sportage ve suzuki vitara arasında gidip geliyorum.ancak kia sportage'i elden çıkarmam zor olur diyesuzuki vitara daha ağır basıyor. vitara ile ilgili hemen hemen bütün forumu okudum. bütçeme uygun olarak şu aracı buldum sizin fikirlerinizi almak...
  9. SolakSelim

Kia Sportage

iyi akşamlar arkadaşlar.mitsbishi pajerodan vazgeçtim ve kia sportage almayı düşünüyorum. sportagelerin motorları kaç kmde rektefeye girer bi bilgniz var mı acaba? bize çok sorun çıkartır mı? şimdiden teşekkür ederim.

10. SolakSelim

Pajero Bilgisiz :(

herkese iyi günler. bir pajero almak istiyorum. yaptığım araştırmalar(burdan okuduklarım) sonucunda en uygun araç olarak alttaki ilanı buldum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-92-model-3-0v6-126-binde-lpg-isli-superselect-sanziman-pajero/detay/...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri