Arama sonuçlarınız

1. Aydz

Drl Uygulaması

Merhaba 2009 1,9DDIS Suzuki Grand Vitara ya uygulamak istediğim gündüz farı için elektrik bağlantılarına ihtiyacım var. Aracın orjinal elektrik sistemini bozmadan ve gerektiğinde geri sökülebilecek şekilde aşağıdaki baglantı noktalarına nasıl ulaşırım; - Aküden direkt 12V - Kontaktan (ignition)...

2. Aydz

Suzuki Grand Vitara 16" Jant

Selam ilan panosunda açtığım konuyu Suzuki Vitara ile ilgili olduğundan buraya da taşımak istedim, ilgilenenler aşağıdaki adreste detayları bulabilirler. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104142.0
  3. Aydz

Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı

Selam 1 adet 16" Grand Vitara jantı satılıktır. Jant 2008 model vitaradan üzerinde fabrikanın taktığı 2008 üretimi Bridgestone dueler lastiği ile beraber sökülmüştür, jant üstünde yine orjinal Suzuki balans ağırlıkları mevcuttu, kısaca ilk kez üzerindeki lastik söküldü diyebilirim. Sadece...

4. Aydz

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Merhaba, Suzuki Grand Vitara 5 kapı modelde kullanmak üzere 225 70 / R16 BF Goodrich T/A Ko 102R lastik aramaktayım. Bu lastiklerden 390 TL civarı buldum ancak lastikler bayide olmasına rağmen 2011 Aralık üretimi yani 2,5 yaşındalar. Çok fazla km. yapıyor olsam mesela senede 20-30.000km gibi...
  5. Aydz

Suzuki Grand Vitara 2010

Herkese merhaba; Ilk sahip oldugum 2009 Jimy mi satip 2009 veya ustu ikinci el grand vitara almayi dusunuyorum. Asagida linki bulunan ilan hakkinda fikir ve onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim...

6. Aydz

Satilik 2009 Suzuki Jimny

Selam; 2008 kasim trafik cikisli 2009 model duz vites Suzuki Jimny imi yine 2009 model bir Suzuki Grand Vitara almak icin satmaya karar vedim. Degistirme sebebim ailemizin biraz buyumus olmasi. Jimny im fabrikadan ciktigi hali ile herhangi bir kazasi yok, 2010 yilinda park halinde iken baska...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri