Arama sonuçlarınız

1. hbilkut

Yeşil test soketi

Subarularda şöför tarafında konsolun altında bir çift yeşil ve bir çift siyah soket var. Bunlar normalde birbirine takılı değl. Yurtdışı forumlarda okuduğum kadarıyla test amaçlı kullanılıyor. Yazılanlara göre yeşil soketleri birbirine takarsanız tüm ikaz ışıklarının yanması( problem varsa...

2. hbilkut

2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11)

Konuyu açtım ama bende düzgün foto yok. Fotoğraf çeken arkadaşlardan bekliyoruz. Çok güzel bir gündü. Herkese teşekkürler.
  3. hbilkut

Karter muhafaza

Merhaba Subaruseverler Birkaç sorum var. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler. Aracına karter muhafazası taktıran var mı? Kaça ve nerde yaptırdınız? Memnun musunuz? Şanzumanı da koruyor mu?.

4. hbilkut

ikinci el alacaklar dikkat !!!

Bugün aracımı muayeneye götürmeden önce egzoz muayenesi için bosch servisine götürdüm. Hem LPG'de hem benzinde denedik ama bi türlü istenilen değerlere ulaşamadık. Hemen karşıdaki egzozcuya baktırdık. Orta katalitik konvertörün iptal edildiği ortaya çıktı. Katalikit konvertörü söküp kaynak...
  5. hbilkut

2003 XT Atiker LPG ayarı

Merhaba, 1 yıl önce atiker lpg takılı olarak aldığım 2003 XT foresterımı sorunsuz kullanıyordum. Benzine göre ne ses ne de performans farkı vardı. Gaz göstergesine bakmadan hangi modda gittiğimi anlayamıyordum. Bu cumartesi Bostancı sanayi sitesinde LPG bakımı yaptırdım. Filtreyi değiştirdiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR