Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Subarularda şöför tarafında konsolun altında bir çift yeşil ve bir çift siyah soket var. Bunlar normalde birbirine takılı değl. Yurtdışı forumlarda okuduğum kadarıyla test amaçlı kullanılıyor. Yazılanlara göre yeşil soketleri birbirine takarsanız tüm ikaz ışıklarının yanması( problem varsa...
Merhaba Subaruseverler
Birkaç sorum var. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler. Aracına karter muhafazası taktıran var mı? Kaça ve nerde yaptırdınız? Memnun musunuz? Şanzumanı da koruyor mu?.
Bugün aracımı muayeneye götürmeden önce egzoz muayenesi için bosch servisine götürdüm. Hem LPG'de hem benzinde denedik ama bi türlü istenilen değerlere ulaşamadık. Hemen karşıdaki egzozcuya baktırdık. Orta katalitik konvertörün iptal edildiği ortaya çıktı. Katalikit konvertörü söküp kaynak...
Merhaba,
1 yıl önce atiker lpg takılı olarak aldığım 2003 XT foresterımı sorunsuz kullanıyordum. Benzine göre ne ses ne de performans farkı vardı. Gaz göstergesine bakmadan hangi modda gittiğimi anlayamıyordum. Bu cumartesi Bostancı sanayi sitesinde LPG bakımı yaptırdım. Filtreyi değiştirdiler...