Arama sonuçlarınız

1. G

Motor Çalışmıyor

arkadaşlar şöyle bi sıkıntı var ve çözemedim bir türlü 15-20 km gittikten sonra motoru stop edince(Gaz almak için yada markete girmek için v.s) tekrar çalışmıyor 5-10 dk geçmesi gerekiyor sonra çalışıyor. konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

2. G

bagaj cam amortisörü

97 model frontera 2.2 nin bagj cam amortisörleri bitti yenisini takayım dedim orginal var yan sanayisi yok dediler her biri için 116.00 tl fiyat çıkardılar internette 98 frontera amortisörü(Tuff) 20-25 tl 98 in amortisörü uyarmı?Yada piyasada aynı amortisörlerden bulabilirmiyim önemli olan boyu...
  3. G

1997 2.2 e-kitap

slm arkadaşlar. frontera 2.2 1997 model internetten e-kitabını bulabileceğim bir adres biliyormusunuz?

4. G

bu parçayı bulabilirmiyim?

97 frontera 2.2 sol arka resimde daire içindeki parça edını bilmiyorum bana bu parça lazım çıkma olur sıfır olur yada iyi bi kalıp ustası tanıyorsanız (İzmir de) adresi olur birde sol arka kapı kolu lazım bulabileceğim adresler varmı yada satan arkadaşlar varmı acaba
  5. G

Araç, Benzin ve Gazı Birlikte Yakar mı?

Bayram Dönüşü benzin istasyonundan benzin ve gaz aldım benzin göstergesi yarım depoyu gösteriyordu hiç durmadan izmir e geldim fakar benzin göstergesi çeyrek depoya inmişti.Bu nasıl olur? hem gaz hem benzin mi yakıyor bu araç? 1-2 arkadaşa sordum benzin otomatiği ayırmıyor olabilir dediler...

6. G

arazi vitesi nasıl kullanılır

öncelikle kolay gelsin arkadaşlar Ben daha yeni bi 4x4 sahibi oldum.Dolayısıyla vitesler hakkında bir şey bilmiyorum siteden okuduğum kadarıyla norma giderken vites 2h de kalacak ağır arazi şartlarında 4l birazdaha hafif yerlerde 4h olacak doğrumu? birde sormak istediğim şu şimdi 1- arazi...

7. G

neden çalışmıyor?

ben 97 model 2.2 frontera aldım alırken sahibi dedi ki Ateşleme bobininden kaynaklanan bir sorun var araç 90 derece nin üzerinde iken motoru stop ettinde tekrar çalışmıyor 10-15 dakika motorun soğumasını beklemen gerekiyor. aracı aldıktan sonra gaz almak için gittiğim benzin istasyonunda durdum...
  8. G

hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor

iyi günler arkadaşlar ben 97 model 2.2 frontera aldım alırken sahibi dedi ki Ateşleme bobininden kaynaklanan bir sorun var araç 90 derece nin üzerinde iken motoru stop ettinde tekrar çalışmıyor 10-15 dakika motorun soğumasını beklemen gerekiyor. aracı aldıktan sonra gaz almak için gittiğim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR

Geri