Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık Grand Cherokee 5.9 V8 Ltd.

Arkadaşlar herkese merhaba , istemeyerekte olsa aracımı satmaya karar verdim , LPG uygulanmamış orjinal bir 5.9 arayan var ise benimle irtibata geçebilir , malum sitede ilanım mevcut detay resimleri oradan görebilirsiniz ( ilan no 199977383 ) , ancak isterimki bizim aramızdan birine kısmet olsun...

2. A

Satılık 5.9 Ltd

Arkadaşlar herkese merhaba , istemeyerekte olsa aracımı satmaya karar verdim , LPG uygulanmamış orjinal bir 5.9 arayan var ise benimle irtibata geçebilir , malum sitede ilanım mevcut detay resimleri oradan görebilirsiniz ( ilan no 199977383 ) , ancak isterimki bizim aramızdan birine kısmet olsun...
  3. A

Zj 5.9 Sıkıntı Ne ???

Arkadaşlar merhaba , uzun zamandır giriş yapamıyorum siteye işlerimin yoğunluğundan dolayı , öncelikle hepinize çok selamlar , özlemişim burada olmayı :) Son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim , sorun motor soğukken daha sık oluyor ısındıkça yok...

4. A

Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ???

Arkadaşlar herkese tekrar merhabalar , Az önce malum sitede 98 model bir 5.9 buldum , ilan numarası 95440453 ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-karacim-otomotiv-jeep-grand-cherokee-5-9-yesil-1998-model-95440453/detay/ Araç hakkında bilgi almak için aradığımda...
  5. A

Grand Cherokee ZJ 5.9 arıyorum

Arkadaşlar herkese merhabalar , siteye uzun zamandır üyeyim ancak henüz bir ZJ sahibi olamadım . Kafama yatan bir 5.9 arıyorum , düşük kilometreli , mümkünse LPG'siz ( ama LPG'li olursa da hayır demeyiz tabi :) İstanbul'da olduğumdan dolayı mümkünse İstanbul içindeki arkadaşlardan aracını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri