Arama sonuçlarınız

1. Kelebek67

1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN

Baştan belirteyim, boşuna aranmayın, fotoğraf eklemeyeceğim. Neden mi? Fotoğrafların, çeken kişinin bakış açısını yansıttığını duyduğumdan ve kesinlikle benimsediğimden dolayı! Tecrübelerimi de her zamanki gibi kendimce paylaşacağım... NEPAL: Bu ülkede 1 aylık sürecin “zaman” kavramı açısından...

2. Kelebek67

Nepal gezi planı

Merhaba, 2011 Ocak ayında 25 günlük boşluğumu ilk kez tecrübe edeceğim Nepal'de geçirmeyi planlıyorum. Tamamen cehalet aşamasında olan birisi olarak, yeterli-yetersiz, az-çok, gerekli-gereksiz demeden tüm Nepal'i tecrübe etmiş arkadaşlardan bilgi paylaşımlarını esirgemeyeceklerini ümit ediyorum...
  3. Kelebek67

St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010

22.10 tarihinde Perge’den başlayıp 27.10 tarihinde Tota Yaylası istikametinde yağışa yakalanıp yarım bıraktığım yürüyüşümden döndüğümden beri gözüm gökyüzünde, kulağım radyonun hava durumu değerlendirmesinde, sonunda önce Cumartesi, sonra Pazar, nihayetinde hava tahminini internetten inceleyip...

4. Kelebek67

Antalya'da Trekking Parkurları

Merhaba, En "taze" üyelerinizden birisiyim. Daha önce farklı mevsimlerde Likya Yolunu 6 kez, St Paul Yolu'nu ise 2 kez yürüdüm. Yürüyüşlerimi solo yaptığım için "işaretli" yolları tercih ediyorum. Bu kışı Antalya'da geçireceğim ve aranızda Antalya'da "işaretsiz" yolları yürümüş ve GPS...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri