Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

Herkese Selam, Gezenbilir ahalisi muhtemelen eski konularda okumuştur, daha önce en doğuda samara, en kuzeyde riga, en batıda paris'e kadar arazi araçlarıyla bazen tek, bazen de aileyle ya da ailenin ekseriyetiyle seyahatler yapma şansım oldu. aileyle olan seyahatlerde aile en son noktada eve...

2. yasarergun

Uydu Bazlı Inreach Ve Spot Cihazları

Sanırım 3. seneye girdi, dünyanın tamamını kapsayan Iridium Uydu Sistemi ile çalışan birinci nesil, ekranı olmayan ama iki yönlü mesajlaşma ihtiyacı duyduğumda Bluetooth ile android cihazıma bağlayıp kullandığım bir cihaz kullanıyorum. Daha önce de Sedat Açıl (Forum Sahibimiz ve Yol nickli güzel...
  3. yasarergun

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Herkese Selam, 1 Haziran'dan (2019) başlamak üzere ilk 15 günlük rotası Hatay, Edirne, Belgrad, Budapeşte, Prag, Berlin, Amsterdam, Ghent, Paris şeklinde palnladığımız gezi notlarını büyük ihtimalle ben araba kullanırken eşim benim yerime girecek. Bolca fotoğraf paylaşırız diye umuyorum...

4. yasarergun

Hatay Riga (letonya-latvia) Arabayla Dört Başına

Herkese Selam, 2015 Haziran Hatay-Samara'dan sonra avrupadan kiraladığım arabalarla saraybosna-venedik arabayla beş başına bir deneme sürüşü ve budapeşte-bratislava-viyana-cluj-budapeşte yaptım ama buraya yazacak vaktim olmadı. 2016'da Hatay-Omsk uçak krizine kurban gitti, ağustosta bari...
  5. yasarergun

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

yan basamakları sökünce arazi kabiliyetinin artacağını, en azından arazide yan basamakların kırılma riskinin azalacağını düşünüyorum. söktürünce basamakların söküldüğü yere kapak gibi bir şey takmak gerekir mi ? D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Seyahat 31Mayıs itibarı ile başladı. İlk gece Gaziantep'de anamın evindeyim. 15 gün sonra tekrar Hatay'a dönmeyi planlıyorum. Aracım 1.6 suzuki grand vitara 3 kapı. Gelişmeleri ve resimleri buradan paylaşacağım. Bu konuda paylaşılan tüm fotoğraflar Sony Xperia Z2 telefonla çekilmiş ve hemen...

7. yasarergun

Jeep Limited Edition 2.8 Crd Dizel Otomatik Full Orjinal

FULL ORJİNAL VE BAKIMLIDIR TRİGERLİ AĞIR BAKIMI 170.000 KM DE YAPILMIŞTIR. BAKIM FATURALARI, YEDEK ANAHTARI, KİTAPÇIKLARI MEVCUTTUR. MUAYENESİ 2015 YILINA KADAR YAPILMIŞTIR. LASTİKLERİ YENİDİR. SADECE BAGAJ KAPAĞINDA BOYA VARDIR. ONUN DIŞINDA ARAÇ ORJİNAL VE MUAYYERDİR. VERGİSİ YAŞINDAN DOLAYI...
  8. yasarergun

Sahibinden Satılık 2001 Nissan Pathfinder 3.5 Le 240 Bg

2001 NİSSAN PATHFİNDER 3.5 LE 240 BG, 122.000.MİLDE, ARAÇ KUSURSUZ TEMİZLİKTE, RUHSATA İŞLİ, LPG Lİ, 2015 YILINA KADAR MUAYENESİ YAPILI, YEDEK 4 ADET 255-65-16 BRIDGESTONE JAPON KAR LASTİKLERİ MEVCUTTUR. ARAÇTA DİJİTAL KLİMA VARDIR. ŞANZUMANININ 2H-4AUTO-4H VE 4L SEÇENEKLERİ VAR VE ELEKTRİK...
  9. yasarergun

Mustafa Kemal Üniversitesi 1. Bilim Kültür ve Sanat Şenliği (8-13 mayıs 2012)

http://www.mku.edu.tr/files/1_dosya_1335857702.pdf program buradan indirilebilir.

10. yasarergun

Süzülen Göçmen Kuşlar ve Hatay Çalıştayı (7-8 Nisan 2012)

7 Nisan 2012 Cumartesi Kayıt ve katılım ücretsizdir Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonu Açılış saat 10.00 Kapanış 16.15 Sabah göçmen kuşlarla ilgili oturum (kayıt olanlara öğle yemeği verilecektir-220 kişi ile sınırlıdır) Öğleden sonra kurutulan...

11. yasarergun

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

Arkadaşlar aşağıdaki ilandaki araç 183 000 kmde kaza nedeniyle pert olmuş ve kazalı olarak kısmi hasarım karşılanmak üzere sigorta tarafından satılmıştır (arka ortadaki sherpa yazısına dikkat sitedeki eski gezilerde var). Şu an malum sitede temiz diye satışta haberiniz olsun...
  12. yasarergun

WWF Türkiyenin Canı Hibe Programı'nda desteklenen projeler belli oldu

Türkiyenin Canları Koruma Altında 19/01/2012 Türkiye’nin Canları Koruma Altında WWF-Türkiye’nin biyolojik çeşitliliği korumak için yerel sivil toplum kuruluşlarının projelerini desteklemek amacıyla başlattığı Türkiye’nin Canı Kampanyası’nda hibe dağıtılacak projeler belli oldu. 18 Ocak 2012...

13. yasarergun

Şile Ağva'da oturan birisine ihtiyacım var acil

Sevgili Dostlar, İkinci el ürünü bugün (14 eylül 2011 çarşamba) benim adıma teslim almak üzere (parayı da kendisine göndereceğim elden teslim edecek, ürünü elden teslim alacak) birisine ihtiyacım var. Yardımcı olacak birileri varsa müteşekkir kalırım. Yaşar Ergün (532 512 39 72 telefonuma...
  14. yasarergun

Anadolu Doğası için Ankara'ya Yürüyor (Büyük Anadolu Yürüyüşü Hatay 16 Nisan)

Son on yıl içinde tüm sularımız enerji şirketlerinin eline geçti. Üzerlerine binlerce HES ve baraj kuruluyor. Dağlarımız maden şirketleri tarafından parsellendi, delik deşik ediliyor. Yaşamımız, nükleer ve termik santrallerle tehlike altında. Feryadımızı duyan yok. Binlerce yıldır ekip...
  15. yasarergun

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Hatay Motosiklet Klübü Öncülüğünde, Hatay Offroad Klübü desteği ile 10 Nisan 2011'de Hatay Reyhanlı'da düzenlenen parkurda Enduro-Cross yarışları ve Offroad etkinlikleri düzenlenecektir. Etkinlikle ilgili program duyurusunu HAMOK adına Hasan Bey yapacaktır. Tüm Türkiye'den motosiklet ve offroad...

16. yasarergun

Hatay’da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı

Dİlekçenizle bize destek vermek için ekteki dilekçeyi her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı imzalayıp ilgili makamlara gönderebilir. Desteklerinizi bekliyoruz.... bekliyoruz derken orada onbinlerce yıldır yaşayan ve artık yaşayamayacak olan bitki ve hayvan türleri destek bekliyor yoksa biz sene kaç...
  17. yasarergun

Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor..

Ünlü Futbolcu Hasan Şaş Adananın Karataş ilçesindeki karettalar yüzünden sahile otel yapılamadığından şikayet etti Sayın Şaş'a sevgilerimizi göndermekle birlikte biz ona topa nasıl vurulacağını nasıl öğretmeye kalkmıyorsak O'na bilmediği konularda biraz tedrisattan geçtikten sonra kelam etmesi...
  18. yasarergun

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

13 Şubat Pazar günü Yeni kabul ettiğimiz Manifesto şartlarında ve risk kabulü belgelerinin kullanıldığı ilk gezimizi yapacağız. Gezi MKÜ Tayfur Sökmen Kampüsü girişinden 07.30'da hareketle başlayacak. Hedef Fırnız Yaylasıdır, belgeleme faaliyetleri fırnızı bu hale getirenlerin geçmişlerinin...

19. yasarergun

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

30 Ocak 2011 Pazar günü ucu açık bir offroad keşif gezisi için Topboğazında toplanıyoruz. 06.55 toplanma saatimiz olmayıp top boğazından hareket saatimizdir. Güzergahımız; Topboğazı, Aktepe, Zeytinoba Köyü, Tapıt Gediği, Tandır Yaylası, Şarlağan şelalesi, Sincan Köyü, Payas, Küçük Ağa'nın...
  20. yasarergun

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011)

2 Ocak 2011 tarihinde bir önceki faaliyette keşfini yapıp google earthden belirlediğimiz rotadan kızıldağ, kazıklı, kartalalanı, fırnız, alahan rotasını deneyeceğiz. Kızıldağ-Kazıklı arasını daha önce yürüyerek ya da araçla geçmedim o nedenle bu bir keşif gezisi olup nerede biteceği belli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri