Arama sonuçlarınız

1. designerb

!!!! SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....32.500 TL!!!

...2001 MODEL 149. 650 KMDEKİ ARACIMI MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM... ...ARAÇ LACİVERT RENKLİ VE BULUNMAZ TEMİZLİKTEDİR,ORİJİNALDİR,ÇALIŞMAYAN HİÇBİR FONKSİYONU YOKTUR... ...DEVAMLI OLARAK KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLMİŞTİR,BAKIMLARI HER ZAMAN ORİJİNAL PARÇALARIYLA YAPILMIŞTIR. ...AĞIR ARAZİ...

2. designerb

BENZİN GÖSTERGESİ

SELAMLAR,SANIRIM BENZİN GÖSTERGEMDE BİR SORUN OLUŞTU.IŞIK YANARKEN YAKLAŞIK 200 TL LİK BENZİN ALINCA DEPO DOLU GÖZÜKÜYOR.100 LTLİK BİR DEPONUN 200 TL YE DOLMASI TABİKİ MÜMKÜN DEĞİL. KISA SÜREDE BENZİN BİTTİ ISIGI TEKRAR YANIYOR.:) BİR USTA BENZİN POMPASI VE SAMANDIRASI BERABER DEĞİŞMESİ...
  3. designerb

Ön cam buğulanma

Selamlar yaz kış motor ısındıktan sonra ön camımında buğulanma oluyor.Motor kaputunu acınca ön camın altına denk gelen kaporta kısımda boydan boya bir havalandırma mazgalı var.Fakat üzerindeki süngerimsi maddeler eskimiş kopmuş.Acaba motor sıcaklığını içeri verdiği içinmi ön camım devamlı...

4. designerb

Disco v8 yakıt tüketimi..

Selamlar.. Discovery v8 kullanıyorum şehir içinde 250 tl lik benzinle ancak 200 km yapabiliyorum.Aynı araçtan kullanan varsa yakıt sarfiyatı diğer araçlardada aynımı konu ile alakalı paylaşımlarınızı bekliyorum ... İkinci bir husus ise yurt dışı sayfalardan birinde aracımın alt kısımına...
  5. designerb

Discovery2 arka kapı kilit mekanizmaları

SELAMLAR DİSCOVERY 2 ARACIMIN ARKA KAPI KİLİTLERİ BOZULMUŞTU OTOMATİK OLARAK AÇILMAMAKTAYDI. BOSTANCI SANAYİ SİTESİNDE ADEDİNE 320 TL FİYAT VERDİLER.640 TL 2 KİLİDİN DEĞİŞİMİ BANA YÜKSEK GELDİ.MALUMATI OLAN VARSA PAYLAŞIM RİCA EDİYORUM TEŞEKKÜRLER....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Geri