Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhabalar.
İlk aracım olan TOYOTA LAND CRUİSER HJ 60 tan MİTSUBİSHİ PAJERO 3.5 V6 ya geçiş yaparak, iyice ilgi duyduğum offroad dünyasına büyük araba dışında hep hayranı olduğum 1946 willys cj 2a ile devam edeceğe benziyorum:). Yeni aracımı sizlerle birlikte daha da güzel hale...
pazar sabahı dostlarla bir araya gelip kahvaltı yaptıktan sonra beykoz-riva sırtlarında bir gezinti yapalım dedik fakat lodos mağduru olduk :) olanca camur da kurumuş kalanlarıyla mutlu olduk...
Merhabalar;
istanbul da ikametgah ediyorum 28-29 mayıs tarihlerinde bolu da etkinlik yapan yada yapmak isteyenler var mı ? daha önce bolu taraflarına gitmedim gezip görmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olursanız sevinirim .
Merhabalar; İstanbul'un stresinden kurtulup kendimi dağlara, ormanlara atmak istememle başladı herşey.:)
biraz araştırma yaptıktan sonra toyota land cruiser da karar kıldım. İnşallah da memnun kalırım ve sizlerle birlikte çamurlu günler geçiririm. Aracımın ilk halini ve zamanla yaptığım...