Arama sonuçlarınız

1. patpat

Acil Yardım Lazım Lütfen

http://www.maisyedekparca.net/sd/11-renault-arac-modelleri/24-laguna/laguna-ii-dijital-klima-gostergesi.html lınkte gorebılecegımız klıma panelı lazım satan bılen varsa benı arayabılır mı 5432716267 ılgınıze tesekkurler...

2. patpat

YARDIM

merhaba arkadaslar daha once de bahsettım bı suzı var 2005 almam an meselesı artık ama baya bı modıfıye edılmesı lazım bu konuda a dan z ye kım yapar nerde uygun yapılır bu konuda yardımınıza ıhtıyacım var..sımdıden herkeze tesekkurler...arabanın resımlerını en kısa zamanda sızlerle paylasacagım...
  3. patpat

mutlu yıllar

ARKADAŞLAR YENİ YILDA HERSEY GONLUNUZCE OLSUN .... MUTLU YILLARRRRRRRRRR..

4. patpat

grand vitara 2005

oncelıkle selam konu fabrıkamızda bı vıtara var ve satlık duruma geldı arac komple alt takım ıstıyor 4 lastık ıstıyor ıc dosemesı berbat motorun da bı sorun var mı bılemıyorum ama suzukı servısıne gıttı ve 4.5 masraf cıkardılar sadece alt takıma yapılmadan geldı ve artık satılacak alan kısı...
  5. patpat

Rezillik :)

ıste o an camurda saplandım termostad arıza yapınca son anda fark ettım oyle bı duman cıktı kı arac yandı sandım:)))

6. patpat

ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR

sıtede bı problem mı var benım pc mı sıyırdı balatayı anlamadım bı konu acmaya basladıgımda 2 ,3 dk suruyo sızde de aynı sorun var mı....

7. patpat

suzuki hakkında yardım lütfen

öncelikle herkeze slm aranıza yenı katıldım bı arkadasım tavsıyesıne,Benım sorunum bı vıtara almak ıstıyorum buldum da 2001 model 95 bg 150 k km de 15 e bırakacagını soyledı sahıbı gormeden sızınle konusmak fıkrınızı almak ısterım sızce ıyı mı ve de eger alacaksam nelere dıkkat etmelıyım en...
  8. patpat

Suzuki mi Frontera mı - Suzuki ise Jlx mi Glx mi Olmalı?

arkadaslar daha once frontera aldım araba guzel serı arac arazıde benı fazla yormadı ama termostad arızası ıle karsılastım onu da bulamadım(2.2 gls) o yuzden sattım sımdı suzuki almak ıstıyorm ama kendım duzecegım her ay bı parcasını yaptıracagım bunun ıcın bılenler ılgılı olanlardan yardım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR