Arama sonuçlarınız

1. R

1994 model Frontera arka difarensiyel

Arkadaşlar Franteramın arka diferansiyel inden ses geliyor ustaya baktırdığımda değişmesi gerektiğini söyledi ve çıkmacılara bakmaya başladım ve 1800-3000 arasında tutturabildiğine fiyatlar istediler. Ciddi anlamda canım sıkıldı bu fiyatların altında bunu nasıl çözerim. yada başka bir yöntemi...

2. R

Frontera LPG

Arkadaşlar 94 model 2.0 motor frontera mda italyan LPG takılı 70 liralık gazla şehir içinde dur kalk trafikte 220 km gidiyor daha uzun yolda deneyemedim. Acaba çok mu yakıyor bilgisi olan var mı?
  3. R

94 Frontera Yedek Parça

Merhaba Arkadaşlar Frontera'm ın eksiklerini tamamlayana kadar sizleri biraz meşgul edecekmişim gibi görünüyor. O nedenle kusuruma bakmayın. Benim öğrenmek istediğim internet üzerinden yedek parça alış verişi yapıyor musunuz? Ben çok araştırdım ama ne yazık ki tam olarak sağlıklı bir site...

4. R

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Selam arkadaşlar. Çok uzun süredir Fronteraları inceleyip duruyorum ve sonunda eskide olsa bir jip imin olmasına karar verdim. Araştırdığım araçlarına rasında en temizini bu gün OPEL yetkili satıcısında ekspertiz yaptırdım sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri