Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Dostlar.. Kocaman bir yazı gerekli gereksiz dünya işleriyle heba ettikten sonra yeniden gezilerimize başladık.. İlk Sonbahar gezimizi, Beyşehir ilçesi Sadıkhacı köyünde bulunan Eflatunpınar Hitit anıtına yapmaya karar verdik. Güzergahımızı aşağıdaki gibi belirledikten sonra yola koyulduk...
Uzun süren talihsiz bir dönemden sonra nihayet tekrar gezilerimize dönüyoruz. Colourman1 Uğur'un belinde ve bacağındaki sakatlık benimse bazı problemlerim nedeniyle uzun bir mola vermek zorunda kaldık. Nihayet bu hafta ilk gezimize çıkıyoruz. Antremansız olmamız nedeniyle ben kısa bir gezi...
Pazar sabahı her zamanki gibi Meram taşköprüde buluştuk.. Bu günkü gezi için önceden belirlenmiş herhangi bir rotamız yoktu.. Bizde Dereboğazından geçerek Altınapadan Salarlı yaylasına doğru çıkıp gidebildiğimiz kadar gitmeye karar verdik.
Arka disklerden gelen gelen ses Uğur rahatsız...
Yol güzergahımız.. Toplam mesafe :110 km
09/05/2009 sabah 08.30 da Alaaddin tramvay durağındaSelçuk Üniversitesi Bisiklet Grubundan arkadaşlarla toplandık.. Oldukça kalabalık bir grup olduk.. Bizim gezi programımız Dere boğazından Altınapa barajı , Başarakavak köyünden geçerek Yükselen...
Gezi Programı :Meram Taşköprüde buluşulacak, Krom magnezitin önünden geçerek Seydişehir-Antalya yolundan devam edilecek Sefaköye sapılarak, Kızılören üzerinden eski Beyşehir yoluna çıkılıp Hanönü Beli tırmanılarak Altınapabarajından Dereboğazına girilip Başlanılan noktaya geri dönülecek.Toplam...
Güzel bir Pazar sabahı Colourman Uğur beyle birlikte Meramda buluştuk. Namı diğer Alpinist , Fatih bey rahatsız olduğunu ve geziye katılamayacağını bildirince Uğur beyle birlikte iki Uğur yola yola çıktık. Uğurlar ola :)))
Uğur beyi beklerken bende boş durmadım bir iki fotoğrafımı aldım :))...