Arama sonuçlarınız

1. malatya4x4

Vitara V6 için ön far çerçevesi aranıyor

Yeni almış olduğum 1996 model Siyah renk Vitara V6 için sol ön far çerçevesi arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2. malatya4x4

Alınık, ama ne?

Deneyimil gezenbilir ailesi fertlerinden bir konuda fikri yardım talep etsem yardımcı olurlar mı acaba? Bir offroad aracı almaya kararlıyım. Bende 2006 Ford Focus GHİA TDCİ var, eşimde de küçük bir araç var. Her iki araç da yakıt olarak oldukça tasarruflu. Alacağım araç evdeki üçüncü araç...
  3. malatya4x4

Malatya'da Off Road'cu Aranıyor

Malatya'da off road yapan kimse yok mu? Varsa tanışmak isterim. Yoksa ben ilk mi olacağım? Bu arada aracım yakında hazır olacak, görüşmek üzere...

4. malatya4x4

ZJ mi Vitara mı?

Off road'a başlamayı düşünen ve ilk etapta ağır şartlara girmeyecek birine ne önerirsiniz? Her ne kadar Vitara ağır bassa da ZJ ve Vitara arasında gidip geliyorum.
  5. malatya4x4

Alınık Suzuki Vitara

Suzuki Vitara arıyorum. 1993 ve 2000 model arası, 3 kapı, manuel vitesli, mümkünse LPG hiç takılmamış, beyazsa harika olur, keşke off road donanımlı da olsa (kısmen de olsa), uygun fiyatlı Vitara varsa teklif bekliyorum.

6. malatya4x4

Suzuki Vitara veya Samurai arıyorum

Tek kapılı Suzuki Vitara veya yüksek model Samurai arıyorum. Malatya'da yaptırma imkanı pek olmadığı için off road donanımlı olmasını tercih ederim. Full offroad donanımlı olması da şart değil, zamanla kendim geliştireceğim. Uygun fiyatlı tekliflerinizi bekliyorum. Başka araç (ZJ, LR vs)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri