Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneyimil gezenbilir ailesi fertlerinden bir konuda fikri yardım talep etsem yardımcı olurlar mı acaba?
Bir offroad aracı almaya kararlıyım. Bende 2006 Ford Focus GHİA TDCİ var, eşimde de küçük bir araç var. Her iki araç da yakıt olarak oldukça tasarruflu. Alacağım araç evdeki üçüncü araç...
Off road'a başlamayı düşünen ve ilk etapta ağır şartlara girmeyecek birine ne önerirsiniz? Her ne kadar Vitara ağır bassa da ZJ ve Vitara arasında gidip geliyorum.
Suzuki Vitara arıyorum. 1993 ve 2000 model arası, 3 kapı, manuel vitesli, mümkünse LPG hiç takılmamış, beyazsa harika olur, keşke off road donanımlı da olsa (kısmen de olsa), uygun fiyatlı Vitara varsa teklif bekliyorum.
Tek kapılı Suzuki Vitara veya yüksek model Samurai arıyorum. Malatya'da yaptırma imkanı pek olmadığı için off road donanımlı olmasını tercih ederim. Full offroad donanımlı olması da şart değil, zamanla kendim geliştireceğim. Uygun fiyatlı tekliflerinizi bekliyorum. Başka araç (ZJ, LR vs)...