Arama sonuçlarınız

1. fgurhanf

Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi

Merhaba arkadaşlar, İzmir'de yaşıyorum memleketim denizli'de daha önceden doğa içerisine aktif olarak çıkma imkanım olmamıştı ama bunu lise arkadaşımla dün başardık :) Mesafenin uzun olduğunu bildiğimiz için yürüyüş yerine çok hafif bir hızla motor kullanmayı düşündük, Yamaha XT660 R şose yolda...

2. fgurhanf

Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011)

Merhaba Arkadaşlar sevgili doğa dostları; Yürüyüşümüz 8 kişi ile tamamlandı, ( yanlış hatırlamıyorsam ) İyi seyirler :)
  3. fgurhanf

Gezenbilir Izmir Lite; Balçova Baraj Gölü Doğa Yürüyüşü ( 24 Nisan 2011 - Yarım gün)

Merhaba; Gezenbilir izmir grubu olarak her pazar günü gerçekleştirdiğimiz yürüş aktivitemiz bu pazar arkadaşlarımızın kampa gitmesi ile gerçekleştirilemedi ama bizler de 3 arkadaş fırsattan istifade edip daha önceden öğrendiğimiz bir parkuru yarım gün kısa olarak yürüyerek harika bir piknik...

4. fgurhanf

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Merhaba Arkadaşlar ben gezimizswn fotoğraflar paylaşmaya başlayayım, Öncelikle belirtmem gerekir ki maalesef yarısını fotoğraflayabildim çünkü yemek yedikten sonra rahatsızlandım ve dönüş oldukça zor geçti benim için, eve vardığımda yıkılmıştım =)
  5. fgurhanf

Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Ocak 2011)

Evettt arkadaşlar ben fotoğraflarımıza başlayayım :) Harika bir hava vardı mükemel bir yürüyüş oldu, herkese teşekkürler. Alsancakta toplandık Mükemmel bir hava vardı

6. fgurhanf

Kişisel Galeri ( fgurhanf )

Beğenilerinize sunarım =)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh