Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracı yaklaşık 2 haftadır hazırlıyorum.burda gördüğünüz son halinden sonra ilerleyen günlerde demir tampon,vinç,üst sepet,ışık paketi,hıghjack,kürek,balta,telsiz ve bazı aksesuarlar eklenecek.
arkadaşlar yeni aldığım cherokee wj nin yapım aşamasını sizlerle paylaşmak istedim.araca 7" yükseltme kiti,3 cm lik spacer,istavrozlu şaft,10 inç procomp jant,31 10 50 15 hercules mt lastik,mat beyaz kaplama,laredo far çift çıkış egzos ile başladım.yapacaklarım üst sepet ön demir tampon ve...
başlangıçta pasif geçeceğini düşündüğümüz organizasyon,yarışlar başlayınca yerini büyük bir heyecana bıraktı,rakiplerimizin ne denli zorlu olduğunu anladık ve tanıma fırsatı bulduk.şimdiye kadar tanık olduğum en hızlı parkurdu.yarışmacı arkadaşlar herşeylerini ortaya koydular.parkur ilk etapta...
değerli gezenbilir üyeleri.daha önce jeep 5.2,5.9 ve suzuki jimny araçlarımı off road a uyarlayıp bindim.çok derin araştırmalar sonucunda artık daha sağlam daha asil bir arabaya binmek istiyorum.sizde tahmin edersinizki toyota land cruıser den bahsediyorum.bir tane çok temiz nerdeyse ilk...
sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım.kırmızı laredomu kahraman maraşa çok değerli insanlara gelin verdim.daha önce 2 defa 5.2 aldım,birde suzuki jimny denedim. artık bir üst kasaya geçmek istiyorum.favori araç olarakda 4.7 yi görüyorum.bu araç off road a uygunmudur.avantajları ve dezavantajları...
bir kaç gün içinde aracın bir çok eklentili halini resimleyeceğim.yorum ve önerilerinizi bekliyorum.bu arada laredo cherokee modelinin en özel modelidir.hemen hemen hiç elektronik aksamı yoktur.2 çeker ve 4 çeker kullanma şansınız var.en önemliside araç hareket halinde iken bile 2 çekerden 4...
2 aylık bir uğraş sonunda yeni yaptığım laredo yu siz gezenbilir üyelerinin yorumlarına sunuyorum.yapacağım daha bir çok şey var.yaptıkca foruma ekleyeceğim.