Arama sonuçlarınız

1. Bill187

JİMNY ARKA DİF. KİLİT

Arkadaşlar takip edenler bilir, aracıma yaptıklarımı sürekli buradan paylaşmaya çalışan Jimny'ci bir dostunuzum.2 hafta önce gene bazı modifiyelere girişmiş çok istediğim havalı ARB kilit bulunamadığı ve çok pahalı olduğu için mekanik %100 kilit uygulamasını aracıma yaptırmıştım.Şu an bir...

2. Bill187

Gene başlıyoruz

Bugün Jimny mi gene Ahmet Ustaya teslim ettim, daha önce 2 yükseltme 235/75/15 lastik ön tampon kesme yaptığımı takip eden arkadaşlar bilir.Şimdi yapılacaklar; -Ön tampon altına demir, sürtmeleri tamamen ortadan kaldırmak için ön tampon modifiye(malum 235/75/15 baya büyük bir lastik) -Arka dif...
  3. Bill187

Çamur Kardeşliği

Salı günü Benim ve Çağın'ın yaptığı gezinin fotoları mutlaka burada da olmalı diye düşünüyorum 8)

4. Bill187

Ahmet Usta ve Yeni Jimny'im

Arkadaşlar uzun süredir planladığım değişiklileri sizlerinde yönlendirmeleri ve destekleriyle gerçekleştirdim. 2007 AT aracıma öncelikle 2 inc orjinal kitle yükseltme yapıldı ve 1 inçlik flanşlar takıldı Uzun düşünmeler hesaplamalar sonucunda BF Goodrich 235/75/15 lastiğe Ahmet ustayla beraber...
  5. Bill187

Lassa competus A/T 195/80/15

Arkadaşlar bir hafta içinde bir aksilik olmazsa yükseltme ve büyük lastik planlarımı gerçekleştireceğim için şu an kullandığın 2010 sonu Lassa competus A/T 4 adet lastiği çok cüzzi, sembolik bir rakama(100TL gibi) işine yarayacak veya lastiği çok eskiyip sıfırlarına 1000TL gibi rakamlar...

6. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Çok değerli jimny'ci dostlarım, Ankarada yaşayan 2007 AT kullanıcısıyım.Yoğun çalışmamdan ve kendi sosyal ortamımdan haftasonları bir türlü kopamamamdan ötürü organizasyonlarınıza katılıp sizlerle tanışamadım(sadece yolda tesadüf ettiğim CKAYA rumuzlu Çağın'la tanışıp bir kaç şey...

7. Bill187

jimny lastik yardım

Arkadaşlar uzun süredir bu çok kıymetli ve keyifli forumu takip ediyorum.Takip etmendeki en büyük etken otomatik bir Jimny sahibi olmam.Aracımla ilgili modifikasyon hayalleri kuruyorum lakin Ankara'da güvenip kimselere emanet edemedim aracımı.Yükseltme ve lastiklerle oynama listenin başında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.