Arama sonuçlarınız

1. quickcan

Amatöre yardım etmek isteyen ?

Merhabalar, daha önce fotoğraf deneyimi olmamış biriyim. Bugün bir makina gördüm Zenit 122 adında bir makina. Bana çok çekici geldi. Nasıl bir makinadır, keyif verir mi? Özelliğini araştırdım biraz ama bir şey bulamadım. Amacım duran nesneleri çekmek genelde. Açıkcası büyük amacım eğlence...

2. quickcan

Model Araba...

Merhaba belki ilginizi çeker veya burada da modeller ile ilgilenen vardır diye başlık açmak istedim. Ben 1 yıldan uzun süredir modelcilikle ilgileniyorum. Aracımı alalı daha 5-6 gün anca oldu. Aracım: HPI Savage X 4.6 Reverse modeli. Buyrun fotoğrafları : By quickcan at 2011-04-08 By...
  3. quickcan

5800'da Ücretsiz Navigasyon kullanmak ?

merhabalar 5800'ımda ücretsiz navigasyon kullanabilir miyim? nasıl? bilgilendirirseniz sevinirim.. Saygılarımla CAN...

4. quickcan

Çadırda Korunmak

Merhabalar; kamp yapmak mütiş zevkli birşey olsa gerek ancak çadır kurduğumuzda bizi birçok tehlike de beklemekte oluyor. Bu tehlikelerden nasıl korunabiliriz? örneğin biz çadırdayken bir ayı gelse korunabilir miyiz? veya ne yapabiliriz? bu konu yüzünden karavan daha güvenli gelmeye başladı. Ben...
  5. quickcan

Amacımız Doğayı Korumak Ama!...

Merhabalar; sanırım hepimizin burada bulunma sebebi doğa sevgisidir.Bizler doğayı korumak adına bu güne kadar birçok şey yapmışızdır ama nedense hep büyük hacimli araçlara binmek bizlerin zevki olmuştur.Madem doğayı seviyoruz o halde neden daha fazla CO2 salınımı yapan araçlar kullanıyoruz...

6. quickcan

Duster Alma Düşüncesi

merhabalar. adım Can, yaşım 16 aranıza Ankara'dan katılıyorum. şuanki aracımız skoda octavia 1.6 102hp. arabamızı 2004 kasım ayında almıştık şuan 39.000km de. babamın her zaman 4x4 lere bir merakı vardı. şu sıralarda yine depreşti. bizim arabayı satıp bir duster 1.5dCi 110hp 4x4 almayı...

7. quickcan

Tavsiye

merhabalar aranıza yeni katıldım adım can ankaradayım.hafta sonları aile ile dağ bayır dere tepe gezmek için elinizde 40bin tl civarı bir para olsa hangi aracı tercih ederdiniz? Neden? tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. bu arada vergisi düşük ve az yakacak bir araç tavsiye ederseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.