Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimde 2009 model l200 4x4 den çıkma 4 adet orjınal 16 jant tertemiz,245/70/16 cooper atr lastıkler %60 dan yukari diş kalınlığı,yol bilgisarayi ve dodıkler mevcuttur.Lazım olan arkadaşlar özelden ulaşabılırler.
Evet bir yıl önce aldığım gecen süre zarfında aracıma yapacaklarımı tasarlayıp ve onunla neler yapabıleceğimi gördukten sonra ve bana sözü olan değerli kardeşiminde zj almasıyla planladıklarımızı startini verdik umarım yapacaklarımız guzel ve sızlerınde beğenısını alir hepinize YEŞİL RİZE den...
Evet bir yıl önce aldığım gecen süre zarfında aracıma yapacaklarımı tasarlayıp ve onunla neler yapabıleceğimi gördukten sonra ve bana sözü olan değerli kardeşiminde zj almasıyla planladıklarımızı startini verdik umarım yapacaklarımız guzel ve sızlerınde beğenısını alir hepinize YEŞİL RİZE den...
Sevgili abiler off road yeni merak saran bir kardeşiniz olarak sizden telsiz konusunda yardım istiyorum.Arazide işimi görecek ilerleyen zaman içinde değişme gereği duymayacağim telsiz tavsiye etme şansınız varmi bu konuda bilgili olan abilerimin bana yardımcı olursa sevınırım şimididen çok...
Sevgili abiler yeni aldiğim zj aracıma malum türkiye sartlarında rahat binmek biraz maliyetli oluyor bu maliyeti biraz düşürebilmek adina istemiyerekte olsa lpg takmak istiyorum takacağim sistemin aracımın gucunden fazla ödun verdırmemesını ıstediğim için siz abilerimin fikirlerini almak...
Herkese öncelikle merhabalar 97 model zj me arızıde daha rahat kullanmak için yükseltme kiti takmak istiyorum ve bir çok marka ve fiyat farklılığı var bu işlere yeni merak saran biri içinde doğru karar vermek bıraz zor oluyor.Nitekim nette dolaşirken RoughCountry marka kiti 900 dolara buldum...
Herkese öncelikle merhabalar 97 model zj me arızıde daha rahat kullanmak için yükseltme kiti takmak istiyorum ve bir çok marka ve fiyat farklılığı var bu işlere yeni merak saran biri içinde doğru karar vermek bıraz zor oluyor.Nitekim nette dolaşirken RoughCountry marka kiti 900 dolara buldum...
evet yola koyulduk x5 imizin henuz kar lastıklerı gelmedği için daha karı gördüğümüz ilk dakkalarda onu bırakmak zorunda kaldık 9 kişi bi araca kimimiz arkasına takıldı ve kar kalınlığı 60cm gecmeye başlamiştiki daha yukarı cıkmanın bir espirisi olmadiğini karar vererek başladık cadırımızı kurup...