Arama sonuçlarınız

1. mello

1996 model 3 kapı 1.6 Suzuki JLX

1996 Model, 3 Kapı 1.6 JLX, Bakımları yeni yapıldı, 4x4 sorunusuz, Muayenesi yeni, LPG ruhsata işli, Deri Koltuk, Elektirikli cam, Merkezi kilit, Hidrolik direksiyon, Üst tavan ve hardtop açılır, MP3, Usb, Dvd çalar, Offroad donanımı olarak, Ön, arka yükseltme, 4 lü Sis farı, Cooper...

2. mello

96 Model 3k vitara aracıma stepne için 15" jant arıyorum

Selam arkadaşlar, 1996 model 3k aracım için 15" 1 adet jant arıyorum, ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
  3. mello

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Selam Arkadaşlar, ekli linktede görebileceğiniz gibi öncelikle 3 kapı (5 kapıda olabilir), otomatik vites, offroad donanımlı 1.6 jlx arıyorum, veya "kalmadı kardeşim, başka kapıya" diyecekseniz o zamanda tavsiye istiyorum:) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72745.0 bütçem 15.000...

4. mello

Off Road Aracı AranıyorDU.

Selam Arkadaşlar, Büyük bir hevesle almış olduğum 1994 model lada niva aracımı kullanmayı beceremediğimden satmış bulunuyorum, ikinci bir araç olarak kullanmak kaydı ile, 15.000 tl bütçem dahilinde, offroad donanımlı (vinçli-yükseltilmiş, güçlendirilmiş), yada; araç + offroad donanım = bütçem...
  5. mello

Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:)

Selam Arkadaşlar, öncelikle özür dilerim. araçlar ve yapılan işlemler hakkında teknik bilgisi olmayan birisiyim. bu sebeple istediğim şeyler biraz tarifle olacak:)) Sadece haftasonluk, arazi amaçlı, ikinci araç olarak 3 kapı 1.6 Suzuki JLX düşünüyorum. (Araştırmalarım ve ayırdığım bütçemin...

6. mello

Nivam için vinç arıyorum

Selam arkadaşlar, aranıza kısa süre önce katılmış bulunuyorum. sadece arazide ve avda kullanmak için 1994 model bir niva aldım. alalı yaklaşık 15 gün oldu, hala eksiklerini gidermeye çalışıyorum:), kullanmaya başladıktan sonra sanırım ilk işim vinç takmak olacak, bana bu konuda yönlendirme ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri