Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar.
SEVGİLİME KAVUŞMAK İÇİN BU SEVGİLİMİ SATMAK ZORUNDA KALIYORUM...
Evlilik ve düğünüm için maddi durumları toparlamak adına Çok severek ve haz duyarak kullandığım aracımı zararına da olsa satmaya karar vermiş bulunuyorum.Eğerki isteyen olursa yabancıya gitmemesi taraftarıyım En...
17 nisanda iş çıkışı bir öğlen dalışı yapalım dedik hem bu sene sezon açılışı olsun balık kıyılamışmı kontrol edelim derken düştük yollara ereğli civarlarında suya girdik kuzenimle birlikte sular hala çok soğuk geçen sene bu zmanlar bir iki derece olsun daha iyiydi sıcaklık ve balık...
şanzıman hariç orjinal bir bronco II sahibiyim fakat aracımın teknık ozellıklerıyle ılgılı bılgı edınemedım
arac 1986 model BRONCO II eddie bauer 3 kapı 2.9 benzinli v6
aracın üzerindeki diferansiyelleri dana 35 mi emin değilim hangi diferansiyele sahibim ayna mahruti oranlarım kaç hangi...
Herkese tekrar selamlar BRONCO II aracımda cj 3 ileri şanzuman mevcut benden önceki sahibi otomatikten manual e çevirmiş oyuzden ben debriyaj ana merkezimin hangi araca ait oldugunu bilmiyorum tahminen cj merkezidir alt merkezin gecen gün lastiğini değiştirmiştim fakat dün gece aracıma bindim...
Aracıma çıkma olarak 33x13.5x15 mudzillaları taktık biraz yükselttik ve yıkattık sırada mat kırmızı ve karbon siyah tavan işimiz kaldı gelişme fotoları paylaşacagım bakalım begenecekmisiniz.
Özellikleri
1986 model bronco II overdrive
toplamda 1630kg
2.9 lt benzinli v6 motor.Tüpte mukemmel...
HERKESE SELAMLAR BRONCO II MII YUKSELTTIK . Yenı aldıgımı mudıdzıllaları takabılmek ıcın aracı yukselttım on heleonların altına 8.5 cm tako yaptırdık koydum henu arkayı yukseltemedık waktımız kalmadı ama sorunumuz lastıklerım v seklınde kaldı normaldede de lıfte falan kaldırdıktan sonra bu...
Herkese selamlar aracımda takılı olan 30x9.5 ları cıkarıp 33x13.5 maxxııss m8080 takmayı dusunuyorum fakat jantlarım 8'' genişlikte herhangı bır problem yasarmıyım bana ne gıbı eksıler dogurur yardımcı olursanız cok sewınırım
GPS marka 7'' navigasyon aldım bir ay önce fakat daha adamakıllı kullanamadan düşme sonucu ekranda bir çatlak oluştu dokunmatiği çalışmıyor ve bu neden le kullanamıyorum henuüz jelatini bile üzareinde. ekranda herhangi bir mürekkep dağılması gibi bir problemim yok sadece cam çatlak nerede ve...
Aracımda Kullanıyor olduğum Jant Lastiklerim Satılık Veya 10'' jant ve 33 lastik ile takaslı fotolar ilan anosunda da war acil olduğundan buraya da yazıyım dedim link
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67771.0
Aracımın altında bulunan jant ve lastiklerimi genişletmek istiyorum.Diş Derinlikleri 9 10 mm civarıdır çok az kullanıldılarSatılık veya 33x12.5x15 ile takas ta olabilir.şimdilik birkaç foto ekliyorum işe gidicem birazdan aceleyle koyuyorum hemen evime internet yeni bağlatabildim şimdiye kadar...
Herkese selamlar forumun yeni üyelerindenim.Ford Bronco II Sahibiyim 1986 Moedel 235 HP tam Kilitili diferansiyeller 4x4 üç ileri B&M Şanzuman
Bunlar da Aracımdan bir Kaç kare güzel paylaşımlar diliyorum.