Arama sonuçlarınız

1. gezenmerve

Maldives

MALDİV ADALARI YERYÜZÜNDEKİ CENNET DİYE TABİR EDİLEN YERLERİN BAŞINDA GELİYOR. ÖZELLİKLE BALAYI İÇİN TERCİH EDİLEN BU ADALAR BİZİMDE BALAYI İÇİN AKLIMA GELEN İLK ADRES OLDU. ÖNCELİKLE 3-4 AY ÖNCEDEN OTEL-ULAŞIM ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK SİZDE BÖYLE YAPIN ÇÜNKÜ BİNLERCE SEÇENEK ARASINDAN KARAR VERMEK...
  2. gezenmerve

Brussel ve Brugge

BRÜKSEL TİPİK AVRUPA ŞEHRİ BİZİM GİTTİĞİMİZDE ŞEHİRDE FESTİVAL OLDUĞU İÇİN TRAFİĞE KAPALIYDI VE CADDELER SOKAKLAR TIKLIM TIKLIM İNSANLARLA DOLU HERYERDE GÖSTERİLER YANİ CANLI BİR GÜNÜNE DENK GELDİK AÇIKCASI BRÜKSELİ DOLDU DOLU GEZEMEDİM AMA BEN PEK BEĞENMEDİM.

3. gezenmerve

Amsterdam ve Den Haag

SONBAHARDA GİDİLECEK SÜPER İKİ ADRES AMSTERDAM' DA BİRÇOK TURİSTİK BÖLGE VAR ÖNCELİKLE BU BÖLGELERDEN BİRİNDE OTELİNİZİ SEÇİN OTEL FİYATLARI 120 £ DAN BAŞLIYOR BİZİM OTELİMİZ NASSAUKADE' İDİ AMA LEIDSE PLEIN TARAFLARI DAHA MERKEZİ ÖNCELİKLE ŞEHİRLE ULAŞIM ÇOLUKTAN ÇOCUĞA NENESİNE DEDESİNE KADAR...
  4. gezenmerve

Mallorca

Barcelona havalimanı iç hatlardan mallorca uçağına bindik 2 kişi gidiş dönüş 600 tl civarı tuttu barcelonaya gitmişken uğramamak olmazdı mallorca daha çok ailelerin tercih ettiği sakin bir yer uçakla yarım saat güvenli bir şekilde adaya vardık ve önceden yaptığımız rezervasyonla arabamızı...

5. gezenmerve

Barcelona

Yazı gerçekten hissetiğimiz sımsıcak bir ağustos gününde ;D doğum günümde avrupanın üstünden uçup hayatımın aşkı eşimin planladığı ;D tatilimizin ilk durağı ispanya' ya ayak basmak harikaydı....Havalimanında bulunan tren istasyonundan daha sonra metroyla otelimiz Hotel Barcelona Universal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri