Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkeze merhabalar.arabayı çalıstırıp normal bir şekilde sürüyorum ve durup motoru ıstop ettiğimde aractan inince motor tarafından veyahut ön alt tarafdan ''tık-tık-tık'' diye üst üste 6-7 kez ses geliyor.çözemedim ve bulamadım bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımında...
selam arkadaşlar 1998 5.9 sunroof camını nerden temin edebilirim? izmirdeki yetkili servise sordum ve bana işcilikle birlikte orjinal ve garantili sunroof camının 1400 tl civarında olabilceğini söylediler. ama bu rakam cok değilmi?? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini...
herkeze merhabalar. sonunda 1.5 aydır beklediğim 5.9 uma dün itibari ile kavuştum çocuklar kadar mutlu ve bir okadarda heyecanlıyım 5.2 ile arasındaki fark hem gözle hem kulakla anlasılcak kadar cokmus :) dün hemen izmir/bornova 2. sanayideki ustama götürdüm ve kompole bakıma soktuk heryerini...
bugün hava yağmurluydu bir kaç derin su birikintisinden hızlı geçtim gideceğim yere geldim parkettim 4 saat sonra kadar tekrar kullandığımda arabada tekleme başladı gazdan benzine geçirdim acaba gazdanmıdır diye benzindede aynı şeyi yaptı sanki benzin bitmiş gibi bir sarsıntı neden olur...
5.9 ile 5.2 arasındaki benzinde yada gazda ki yakıt farkını deneyeniniz bileniniz var ise sevinirim.5.9 uma tüp taktırıcagım ne marka taktırmalıyım ve nelere dıkka ttemelıyım bilen arkadaların bilgisine ihtiyacım var simdiden tesekkurkler
SELAMLAR HERKEZE BENDE ARANIZA YENİ KATILMAKTAYIM.5.9 ÇOK TEMİZ GÜZEL BİR ARAÇ BULDUM VE KISMET OLURSA YAKIN BİR ZAMAN SONRA ALICAĞIM.ARACI HİÇ TANIMADIGIMDAN VE KULLANIMIYLA DETAYLARIYLA İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLMADIGIMDAN BİLEN ARKADASLARIM BİLDİKLERİNİ PAYLASIRLAR İSE ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN...