Arama sonuçlarınız

1. BornToParty

Komik Bir İlan

merhaba arkadaşlar sahibinden.com da öylesine dolaşırken bir ilan dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim[attachment=1]

2. BornToParty

Krom Bar

Merhaba Arkadaşlar bu krom barı aracımı satın alırken eski sahibi vermişti ama benim araca uymadığı için satılyorum değerinde herhangi bir parçaylada takas edebilirim barın hangi araca uygun olduğunu hiç bilmiyorum detaylı fotolarını çekmeye çalıştım
  3. BornToParty

Servis Hatası

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizede danışmak istedim. 67 model bir land rover defender ım var yaklaşık bir ay önce motorda yağ olmadığı için motoru kilitledim kayınpederimin tavsiye ettiği bir tamirciye aracı çektirdik. Olay şöyle gelişti yolda giderken ses gelmeye başladı sağa çektim motoru...

4. BornToParty

Hurdacı Arıyorum

Merhaba arkadaşlar İstanbul'da aracıma parça, lastik vb. ihtiyaçlar için gezebileceğim hurdacı varmı acaba bilenler paylaşırsa çok sevinirim anadolu yakasında oturduğum için tercihim anadolu yakasıdır.
  5. BornToParty

Land Rover 88 inch

Merhaba Arkadaşlar 67 model bir defender sahibi olalı yaklaşık bir ay oldu ve bu bir aydan beri arabanın sorunlarıyla uğraştım. Marş motorunu, sekmanları, devridaim motorunu, eksantrik zincir ve dişli takımını değiştirdim araçta sanırım sorun çıkartacak bir parça kalmadı :) elim birazcık bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri