Arama sonuçlarınız

1. gogo10

Honda Msx 125 (grom)

yaklaşık 3 hafta önce aldım. Toplamda 7200 motor + 400 sigorta,plaka falan tuttu. Arabanın bagajına atar götürürüm diye düşündüm ama heryere gidiyorum . Eskiden monkey ler vardı karavancıların motoru denilen buda onların yeni modeli gibi umarım onlar gibide uzun yıllar satılacak bir motor olur...

2. gogo10

SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap

Sevgili gezenbilir üyeleri Rehber Öğretmeni olarak çalıştığım Siirt Eruh İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun mevcut olan kütüphanesindeki kitap sayımızı artırmak istiyoruz. Kütüphanemizdeki kayıtlı olan ve bulunması gereken kitapların birçoğu ne yazık ki kayıp veya toplanamayacak derecede...
  3. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

Eruh ilçesinin dağ köylerinde yaşayan ve muhtemelen yaşadıkları o köylerden başka bir yer ömürleri boyunca görmeyek olan gülze çocukların fotografları...

4. gogo10

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Hangi şirketin mazotunu tavsiye edersiniz? Hangisi daha kaliteli? Hangisi daha performanslı yada ekonomik? Ben Shell in yakıtını kullanan birisi olarak geçtiğimiz yaz normal mazota göre 35-40 Krş daha pahalı olan GTL yi kullanarak 2000km yol yaptım ve yaptığım hesaba göre Fuelsave e göre daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR