Arama sonuçlarınız

1. A

Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü

Tüm dostlar allaha şükürler olsun tüm dostlarıma selamlar 6 senelik hayalime artık başlıyorum inşallah :)))) Elektronik okudum 1.5 yıl doğaz gaz işi yaptım Mekanik demir işinde 25 yıllık tecrübeli ustamla birlikte Bursa orhangazi sanayi sitesinde imalatı gerçekleştireceğiz Aynı zamanda...

2. A

Güneş Paneli, Hem Şebeke, Hem Şarj Dinamo, Hem Jeneratör Girişli Şarj Devresi Batarya Azalınca Uyarı

devremiz çok basit 10a 10 cm ölçülerindedir şarj azalınca buzzer alarm vermektedir.Bunu karavana göre uyarladım isteyen olursa şayet buzzer verince 5 kanal seçim anahtarı hangi pozisyonda bırakırsanız o kanaldan otomatik şarja başlayan eklenti de yapabilirim mesela jeneratör ipli çekmeli değil...
  3. A

Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz

Ustalarım herkese selamlar 10mm demir saç fırın boyası ile boyalı eski tip guzineli soba mantıgı gibi hem 12dcv rezistans hem 220 acv rezistans hem lpg hem alt bağımsız bölgede odun kömür çalı çırpı gibi 4 farklı enerji sistemi ile ısınma sistemi düşünüyorum ama bir noktada kesin kararlı...

4. A

dfm succe aracım kaç kg yük çekebilir

Benim merak ettiğim soru 1600 motor dfm succe aracımda 1500 kg lık bir karavan yapma isteğim bulunuyor ama http://www.dfmturkiye.com/succe.html Benim aracım max kaç kg çekme karavan çekebilir. Birde yokuş aşşağı inişlerde arkada bağlı oldugunda savurma yapmaz mı ? frenleme sistemi mi...
  5. A

iveco m25 ruhsata işli karavan olabiliyor mu

Öncelikle herkese selamlar Forumu uzun süredir takip etmekteyim ve işe yeni başlamış olmam sebebi ile kısmet olursa yaza doğru bi iveco m25 minibüs karavan olarak ruhsata geçebilip geçirilemediği Eğer geçirilebiliyor ise ; Aracın tam olarak boyut ve yan depo boyutlarını nereden öğrenebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri