Arama sonuçlarınız

1. W

Acil Satılık - 1984 Model CJ 8 - Son Fiyat : 10.500.-TL

1984 MODEL CJ-8 ARAÇ ORJİNALDİR. KAPORTA VE ALT KISIMLARDA HERHANGİ BİR ÇÜRÜK BULUNMAMAKTADIR. KEYFE KEDER BOYA İSTER. ARAÇ DİRİ VE LASTİKLERİ YENİDİR. MERKEZİ KİLİTTİR. 2000 MOTOR BULUNUR. YILLIK VERGİSİ 300 TL CİVARINDADIR. LPG MEVCUTTUR. ŞU ARABANIN İÇİNDE, İSTENİRSE ALT TARAFINDA YERİ VAR...

2. W

Satılık - 1984 Model Cj8

1984 MODEL CJ-8 ARAÇ ORJİNALDİR. KAPORTA VE ALT KISIMLARDA HERHANGİ BİR ÇÜRÜK BULUNMAMAKTADIR. KEYFE KEDER BOYA İSTER. ARAÇ DİRİ VE LASTİKLERİ YENİDİR. MERKEZİ KİLİTTİR. 2000-2500 MOTOR BULUNUR. YILLIK VERGİSİ 300 TL CİVARINDADIR. LPG MEVCUTTUR. LPG ŞU ARABANIN İÇİNDE, İSTENİRSE ALT TARAFINDA...
  3. W

CJ tamiri ile ilgili yardım

Arkadaşlar, 1984 model CJ 8 aldım. bir takım eksikleri var ufak ufak onları yapmaya başlayacağım. 1.- direksiyonda neredeyse yarım tura yakın boşluk var. araba yolda giderken resmen dans ediyordu korku filmi gibi anlayacağınız :D rot başlarını değiştirmem gerekiyor. ama rot başları değişse bile...

4. W

Cj-8 Jeepler ile ilgili olarak genel bilgi ricası

1984 model Cj-8 2000 - 2500 cc benzin+lpg tahmini 10.000 TL civarında bir araç buldum. bu tarz araçlara hevesliyim ama şimdiye kadar alıp toplamadım. illaki zorlukları da vardır ama bu işi kafaya takınca bir yerden sonrası artık hikaye oluyor :D sizden ricam bu tarz bir aracı şehir içinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR