Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1984 MODEL CJ-8 ARAÇ ORJİNALDİR. KAPORTA VE ALT KISIMLARDA HERHANGİ BİR ÇÜRÜK BULUNMAMAKTADIR. KEYFE KEDER BOYA İSTER. ARAÇ DİRİ VE LASTİKLERİ YENİDİR. MERKEZİ KİLİTTİR. 2000 MOTOR BULUNUR. YILLIK VERGİSİ 300 TL CİVARINDADIR. LPG MEVCUTTUR. ŞU ARABANIN İÇİNDE, İSTENİRSE ALT TARAFINDA YERİ VAR...
1984 MODEL CJ-8 ARAÇ ORJİNALDİR. KAPORTA VE ALT KISIMLARDA HERHANGİ BİR ÇÜRÜK BULUNMAMAKTADIR. KEYFE KEDER BOYA İSTER. ARAÇ DİRİ VE LASTİKLERİ YENİDİR. MERKEZİ KİLİTTİR. 2000-2500 MOTOR BULUNUR. YILLIK VERGİSİ 300 TL CİVARINDADIR. LPG MEVCUTTUR. LPG ŞU ARABANIN İÇİNDE, İSTENİRSE ALT TARAFINDA...
Arkadaşlar,
1984 model CJ 8 aldım. bir takım eksikleri var ufak ufak onları yapmaya başlayacağım.
1.- direksiyonda neredeyse yarım tura yakın boşluk var. araba yolda giderken resmen dans ediyordu korku filmi gibi anlayacağınız :D rot başlarını değiştirmem gerekiyor. ama rot başları değişse bile...
1984 model Cj-8
2000 - 2500 cc benzin+lpg
tahmini 10.000 TL civarında bir araç buldum.
bu tarz araçlara hevesliyim ama şimdiye kadar alıp toplamadım. illaki zorlukları da vardır ama bu işi kafaya takınca bir yerden sonrası artık hikaye oluyor :D
sizden ricam
bu tarz bir aracı şehir içinde...