Arama sonuçlarınız

1. eren66

Casio Prg 550 1adr

çok kısa bir süre kullandım. Prg 270 aldığım için tekrar satıyorum. almak isteyen arkadaşım tereddüt etmeden alabilir. fiyat 580

2. eren66

CASİO PROTREK 510-1DR PRG-510-1DR

ANKETLERİMİZDEN ÇIKAN SONUÇLARA GÖRE BU İLANI SİZLERE SUNUYORUM. Ürün Özellikleri Marka: Casio Model: PRG-510 Tip : Analog ve dijital Silikon Kordon Mineral Cam Dijital Quartz Makina Zemin Aydınlatma Dünya Saatleri Pusula Alarm Rakım Göstergesi Barometrik Basınç ve Isı Göstergesi...
  3. eren66

KANWEE MARKA VHF 136-174 EL TELSİZİ

Özellikler: Genel: »Frekans Aralığı: VHF 136-174MHz »Çıkış gücü: 5W »Kanallar: 16 »Güç: DC 7.2V (şarj edilebilir Li-ion pil) »Batarya: 1300 mAh Li-ion pil »Anten eğilim: 50Ω »Çalışma Modu: Simpleks veya Yarı-dubleks »Boyutlar :120x 54X 32mm »Ağırlık: 220g (batarya ve anten...

4. eren66

CASİO PROTREK 110Y-1VDR

merhabalar. işte size çok güzel bir protrek modeli. ürün orjinal olup,kullanım klavuzuyla birlikte gönderilecektir. fiyatımız 400 tl. ilgilenen arkadaslar mesaj atarak kafalarında ki soruları sorabilirler. Ürün Özellikleri Marka: Casio Model: PRG-110Y-1VDR Silikon Kayış 11,5 mm...
  5. eren66

EN GÜZEL PUSULALI SAAT

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, GEZENBİLİRCİLER ACABA EN ÇOK HANGİ MODEL SAATTEN HOŞLANIYOR. LÜTFEN ANKETİMİZE OY VERMEDEN AYRILMAYIN. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

6. eren66

CASİO PROTREK PRG 500-DR

Ürün özellikleri - Casio PRG-500 Tip Analog ve dijital Hedef Kitle Erkek Saati Ürün Özellikleri Marka: Casio Model: PRG-500 Siilikon Kordon Mineral Cam Dijital Quartz Makina Zemin Aydınlatma Pusula Rakım Ölçümü Barometrik Basınç Ve Isı Ölçümü Kronometre Geri Kronometre Dünya...

7. eren66

bakmadan geçme casio protrek

Değerli arkadaşlarım; Sizlerin çok kısa vaktini almak istiyorum. Lütfen anketimize değerlendirmeden geçmeyin.
  8. eren66

Casio Protrek PRG-130Y-1DR Tough Solar Triple Sensor PRG-130Y

Casio Protrek PRG-130Y-1DR Tough Solar Triple Sensor PRG-130Y Elektro parlak arka ışık Tam otomatik ve manuel ayarlanabilen lcd ekran Gün batımı sonrası kızıllık Güneş enerjisi ile çalışma Düşük ısıya dayanıklık (-10 C/14 F) Ay Veri Fonksiyonu Gelgit Grafik Fonksiyonu Dijital pusula...
  9. eren66

CASİO PROTREK 200A-1DR PRG200 A

MODEL: Casio Protrek 200A-1DR Prg-200 A 2011 model Tam Otomatik Zemin Aydınlatma Pusula Rakım Ölçümü Barometrik Basınç Ölçümü Isı Ölçümü Güneş Enerjisi Çift LCD Ekran Dünya Saat Gündogumu / Günbatımı Göstergesi Kronometre Geri Kronometre 5 Alarm Pil Seviye Göstergesi Tam Otomatik Takvim 12/24...

10. eren66

casio protrek 110-1vdr

Marka: Casio Model: PRG-110-1VDR Silikon Kayış Hardlex Kristal Cam 100 M. Su Geçrmezlik Dijital Pusula ( Compass ) Yükseklik Ölçümü ( Altimetre ) Hava Basıncı Ölçümü ( Barometre ) Isı Ölçümü ( Termometre ) Güneş Enerjili Çalışma Sistemi ( Tough Solar ) Kronometre Zamanlayıcı Tam Otomatik Zemin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri