Arama sonuçlarınız

1. deff g4

98 Rr 4.6 Hse Almak Uzereyım Yardım Lutfen

Arkadaslar daha önce tam 3 kez zj 5.2 im oldu çok keyıf aldım Ancak range çok merak ettıgım bır araç Nelerıne dıkkat etmelıyım Anadolu yakasında bostancıda onerecegınız servıs varmı Yarın baktırıcam Fıkırlerınızı beklıyorum Saygılar

2. deff g4

30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık

Arkadaslar keske toplanıp aksam saatlerınde 19:00 ya da 20:00 gibi Bağdat caddesinde zafer konvoyu duzenleseydık. Hepsinizin zafer bayramı kutlu olsun
  3. deff g4

Grand Cherokee Zj Resim Arşivi....

Arkadaslar sadece zj arşivimiz olsun istedim Saygılar

4. deff g4

Zj Otomatik Vitesi Nasıl Kullanmalıyız?

Arkadaslar daha oncede çalıştığım fırma farklı bır jıp vermıstı bana oda otomatıktı Işıklarda beklerken parka alıyodum ancak genelde hep drive konumunda kullanmıştım Şimdi aldığım aracı nasıl kullanmamı tavsıye ederesiniz 1/2 konumlarını trafıkte kullanmamız gerekırmı Yoksa drıve yeterlı olurmu...
  5. deff g4

Zj Reklam Video

http://m.youtube.com/watch?v=_cfFPYfnRi0 Saygılarr

6. deff g4

Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

Evet arkadaslar uzun bır araştırma sonucunda beyaz sunrooflu 96 zj mi aldım Otoparka cektım yukarda olmanın keyfı çok başka Keske ülkemizde benzin ve araç vergılerı düşük olsaydı LPG tankı bagajda olmadan acayip keyıflı olurdu Sureklı balkondan aslanıma bakıyorum hastalık ıste

7. deff g4

Xj Mi Yoksa Zj Mi Almak Hangısı Daha Masrafsız

Arkadaslar herkese selam Çok arada kaldım xj ve zj kasalarla ilgili bilgi edinmek istıyorum Xj 2.5 benzin çok ekonomik görünüyor bırde 2.1 dısel seçenek var ancak dısel motorlarda dört ayrı odacık varmış problemi moyormuş oylemidir? Ayrıca genelde 4.0 motorlar tutuluyor yukarıdaki motor...
  8. deff g4

Sevgililer Günü Hediyesi Yeni Korando....

Bağdat caddesi gördüğüm manzara beni ve diğer birçok kişiyi çok etkiledi. Hemen herkes çekici üstünde giden Hediye paketi yapılmış Korandonun resimlerini çekiyodu. Trafikte yakaladık çekiciyi bir müşterileri eşine hediye almış teslim etmeye gittiklerini söylediler.. Süpermiş...
  9. deff g4

08/02/2014 Ssangyong Road Show Var!!!

Arkadaşlar herkse merhaba, Yarın saat 12:00 da Maltepe Ssangyong plazadan araçlar çıkış yapacak bagdat caddesi ve sahıl yolu guzergahında Road show yapacaklarmıs. Dileyen herkes kendi araçları ile katılabılirmiş... bilgilerinize..

10. deff g4

Aranıza Katılmak Üzereyim 2004 1.8 Se

Arkadaşlar herkese merhaba Öncelikle güncel olarak sohbetlerınızın olması bu markayı ve freelander ları aktıf olarak kullanmanız beni sevındırdı. Gerçi yollarda da sıkça görüyorum 1.8 benzınlı 2004 makyajlı bır araç buldum nasıpse yarın gosterıcem Freelander deyınce genelde td4 al dıyolar ancak...

11. deff g4

Korando Eco Challenge 21 Nisan Pazar Autodromda..

Ssangyong bir ilke daha imza atıyor, Korando araçlar ile Autodrom pistinde yarışılıcak gunun sonunda en az yakıt tuketımı ile yarışmayı tamamlayan takım birinci olacak ve süpriz hediyesini kazanıcak..
  12. deff g4

Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti..

Arkadaşlar, Ssangyong 17 Mart Pazar günü Autodromm pistini tüm kullanıcılarına özel kiralamış. İster kendi aracınla,istersende test araçları ile bu aktiviteye ücretsiz davet ediyorlar. Kendi aracınla off road pistinede ücretsiz girebiliyorsun ancak Ssangyong olması gerekiyor. bilgilerinize..

13. deff g4

acill yardım defender 110 kasa ancak 3 kapı 5 kapı yapmak ıstıyorum????

Arkadaslar defender 110 alıoruz bır arkadasıma ancak arac 3 kapılı.. bız orjınal 5 kapı yaptırmak ıstıyoruz... bu konuda ıvedılıkle yardımlarınızı onerılerınızı beklıyoruz.. malıyetı ne olur ve nerde yaptırabılırız. istanbuldayız.. şimididen teşekkurler...
  14. deff g4

renegade 2.8 crd mi wj 2.7 crd mi???!!!

arkadaslar arada kaldım, wj coook genıs ınanılmaz rahat buyuk ve ekonomık yakıt sarfıyatıyla heybetıyle buyuledı.. fakat renegade cherokee nınde cazıp yanları etklıyor.. şişik vahşi dodıkler tavanda orjınal arazi sisleri şehir içinde ıkı çeker kullanım özelliği.. tabııı bırde merak ettıklerım...
  15. deff g4

Askeri koltuklar yerıne yenı koltuklar arıyorum..

Arkadaslar aracın askerı koltuklarının yerıne daha rahat ve konforlu amma fıyatı cok uygun olması gerek cıkmada olabılır, nerden temın edılebılır yada bulunabılır.. Bırde tavan dosemesi ile kapı ve cam fıtıllerını nerden en uygun sekılde halledebılırım.. Fıyat ve yer konusunda yardımlarınızı...

16. deff g4

xj 300.000km yı asmıs ise problem cıkartırmı??

arkadaslar xj bakmaya gıdıcm bugun, ancak kmsi 300.000 miş bakmadan servıse gostermeden tabıkı bıseyler soylemek zor ama, bazı markalarda motor omru bellı sınırlarda.. 90 model xj ıcın 300.000km sizce neler yasatır? saygılar..
  17. deff g4

defender 74 modelle 87 ve yukarısı arasındakı benzerlıkler??

arkadaslar hepınıze merhaba, 74 model defender 90 buldum ancak arac 87 ve yukarısı gorunumunde. benım merak ettıgım jant lastık formları ebatları aynımıdır? camurluklara takılan 87 lerde olan yan dodıkler uyum saglarmı? aklıma gelen sorular bunlar daha detaylı bılgılerı beklıyorum.. saygılarımla.
  18. deff g4

sinema filmlerinden defenderlı kareler..

19. deff g4

Defender Fotoğrafları

20. deff g4

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Herkese merhaba, Aranıza yenı katıldım ancak forumu takip ediyordum. Ben bu aralar defender 110 dızellere cıddı sekılde takılmış durumdayım,hemen hemen baslıkları yazılanları kullanan kısılıerın tecrubelerını az cok ogrendım. (gezen bilirden tabıkı) Çevremdeki arkadaşlarımın çogu defender hız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.