Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar daha önce tam 3 kez zj 5.2 im oldu çok keyıf aldım
Ancak range çok merak ettıgım bır araç
Nelerıne dıkkat etmelıyım Anadolu yakasında bostancıda onerecegınız servıs varmı
Yarın baktırıcam
Fıkırlerınızı beklıyorum
Saygılar
Arkadaslar daha oncede çalıştığım fırma farklı bır jıp vermıstı bana oda otomatıktı
Işıklarda beklerken parka alıyodum ancak genelde hep drive konumunda kullanmıştım
Şimdi aldığım aracı nasıl kullanmamı tavsıye ederesiniz 1/2 konumlarını trafıkte kullanmamız gerekırmı
Yoksa drıve yeterlı olurmu...
Evet arkadaslar uzun bır araştırma sonucunda beyaz sunrooflu 96 zj mi aldım
Otoparka cektım yukarda olmanın keyfı çok başka
Keske ülkemizde benzin ve araç vergılerı düşük olsaydı LPG tankı bagajda olmadan acayip keyıflı olurdu
Sureklı balkondan aslanıma bakıyorum hastalık ıste
Arkadaslar herkese selam
Çok arada kaldım xj ve zj kasalarla ilgili bilgi edinmek istıyorum
Xj 2.5 benzin çok ekonomik görünüyor bırde 2.1 dısel seçenek var ancak dısel motorlarda dört ayrı odacık varmış problemi moyormuş oylemidir?
Ayrıca genelde 4.0 motorlar tutuluyor yukarıdaki motor...
Bağdat caddesi gördüğüm manzara beni ve diğer birçok kişiyi çok etkiledi.
Hemen herkes çekici üstünde giden Hediye paketi yapılmış Korandonun resimlerini çekiyodu.
Trafikte yakaladık çekiciyi bir müşterileri eşine hediye almış teslim etmeye gittiklerini söylediler..
Süpermiş...
Arkadaşlar herkse merhaba,
Yarın saat 12:00 da Maltepe Ssangyong plazadan araçlar çıkış yapacak bagdat caddesi ve sahıl yolu guzergahında Road show yapacaklarmıs.
Dileyen herkes kendi araçları ile katılabılirmiş...
bilgilerinize..
Arkadaşlar herkese merhaba
Öncelikle güncel olarak sohbetlerınızın olması bu markayı ve freelander ları aktıf olarak kullanmanız beni sevındırdı.
Gerçi yollarda da sıkça görüyorum
1.8 benzınlı 2004 makyajlı bır araç buldum nasıpse yarın gosterıcem
Freelander deyınce genelde td4 al dıyolar ancak...
Ssangyong bir ilke daha imza atıyor,
Korando araçlar ile Autodrom pistinde yarışılıcak gunun sonunda en az yakıt tuketımı ile yarışmayı tamamlayan takım birinci olacak ve süpriz hediyesini kazanıcak..
Arkadaşlar,
Ssangyong 17 Mart Pazar günü Autodromm pistini tüm kullanıcılarına özel kiralamış.
İster kendi aracınla,istersende test araçları ile bu aktiviteye ücretsiz davet ediyorlar.
Kendi aracınla off road pistinede ücretsiz girebiliyorsun ancak Ssangyong olması gerekiyor.
bilgilerinize..
arkadaslar arada kaldım,
wj coook genıs ınanılmaz rahat buyuk ve ekonomık yakıt sarfıyatıyla heybetıyle buyuledı..
fakat renegade cherokee nınde cazıp yanları etklıyor..
şişik vahşi dodıkler tavanda orjınal arazi sisleri şehir içinde ıkı çeker kullanım özelliği..
tabııı bırde merak ettıklerım...
Arkadaslar aracın askerı koltuklarının yerıne daha rahat ve konforlu amma fıyatı cok uygun olması gerek cıkmada olabılır,
nerden temın edılebılır yada bulunabılır..
Bırde tavan dosemesi ile kapı ve cam fıtıllerını nerden en uygun sekılde halledebılırım..
Fıyat ve yer konusunda yardımlarınızı...
arkadaslar hepınıze merhaba,
74 model defender 90 buldum ancak arac 87 ve yukarısı gorunumunde.
benım merak ettıgım jant lastık formları ebatları aynımıdır?
camurluklara takılan 87 lerde olan yan dodıkler uyum saglarmı?
aklıma gelen sorular bunlar daha detaylı bılgılerı beklıyorum..
saygılarımla.
Herkese merhaba,
Aranıza yenı katıldım ancak forumu takip ediyordum.
Ben bu aralar defender 110 dızellere cıddı sekılde takılmış durumdayım,hemen hemen baslıkları yazılanları kullanan kısılıerın tecrubelerını az cok ogrendım.
(gezen bilirden tabıkı)
Çevremdeki arkadaşlarımın çogu defender hız...