Arama sonuçlarınız

1. guvem2000

Gruptaki Herkese Iyi Aksamlar.

Gruptaki herkese iyi aksamlar.1995 karburatorlu bir nivam var.6 yildir kullaniyorum.son 1 yilda 3_4 kere arka bazen sol bazen sag aks tekerlekle yolda giderken cikiyor.komple yeni aks aldigimda oldu bilya yuzuk degistigimde.ama cok tedirgin kullaniyorum.ve nitekim bu aksam sag taraf giderken...

2. guvem2000

Tekleme Problemi

Herkese selam sayın ustalar bir arkadaşım da aramıza yeni katıldı . 2008 model 1.7 enjeksiyonlu lada aldı.can gaz marka tup taktırmış.ancak o günden beri aracın gazda calısma ve gıtmesinde sorun yok fakat ılk benzinde calısma esnasında hissedilir olcude tekleme oluyor gaza gecınce 20-30 saniye...
  3. guvem2000

marj dinomosu

herkese selam ...benim niva da kontaga basınca tık yok bazen calısıyor bazen hiç tetiklemiyor marj dınomosunun ustune cekıç gibi bişeyle bir ıkı vurunca yada aracı 2-3 karıs kaydırınca kontak basıyor calısıyor.. ustalara gosterdım marj dınomosu nun otomatıgı değişmesi lazım dediler marj...

4. guvem2000

niva yağ konusu

herkese bol selam.Aracımı aldıgımdan beri yaglarını değiştirmedim arada konrol ettiriyorum.sanzıman difrensiyal yaglarını.Ancak bu konuda pek bilgim yok.Bu hafta yağları değişicem.motor için hangi marka hangi özellikte yağ kullanmalıyım cogu kısı 20/50 diyor.sanjıman difransiyel için...
  5. guvem2000

niva yakıt problemi

herkese selam 95 model 1.7 karburatorlu nivam var ..gecenlerde bir olcum yaptım ortalama kilometrede 800-900 tl yakıyordu gazda..Ayarlattırdım makınaya bağlattım şimdi kilometrede 480-500 tl ye dustu ama yinede cok sanırım bu arada aracta ok 144 lastıkler var ..bu aracın ortalama kilometrede...

6. guvem2000

radio shock trc 442 cb telsiz hakkında

herkese selam yeni bir arac aldım 4 ay önce lada niva elimdede eskiden kalma radio shock trc 442 marka bir arac telsizi var bunu araca bağlasam randıman alırmıyım bu telsiz iş yaparmı bilgisi olan arkadaslar varsa bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim.bu ayarda bir adet daha alsam kınasıl...

7. guvem2000

benzin samandırası

herkese selam aracımı ufak ufak adam etmeye calısıyorum .Şimdide on göstergedeki benzin ısıgım yanmıyor sebebi samandıra sorunu bulduk ancak lada niva 1995 model benim arac buna diğer ladaların samara vs.. benzin samandırası uyarmı acaba tekırdağda lada niva parcası satan yok ancak samaranın...
  8. guvem2000

lutfen yardım

hayırlı aksamlar dilerim herkese.Lada niva aracımın on gösterge panelinde araziye gectiğini gösteren ısık var.bu bende yanmıyor bunun kablosu nerdedir acaba elektrıkcıye gösterdim vitesin oldugu konsolu soktu burda yok aracın altındadır.dedi.nerde oldugunu bılen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  9. guvem2000

niva ses yalıtım

herkese selam ..nivada içerdeki sesi bir nebze olsada azaltmak için neler yapılabilinir ne tur malzeme kullanmak gerekır bilgisi olan arkadaslar varsa aydınlatırsa cok sevinirim ..Piyasada satılan bituself diye bir malzeme car işlenmeside kolay bir tarafı ziftli bir tarafı aliminyum tarzı bişey...

10. guvem2000

93 niva secim yardım

herkese bol selam .aranıza yeni katıldım.şimdiye kadar 4 x hiç kullanmadım ve asırı bir hevesim var ve param cok kısıtlı kısıtlı bile değil bir sekıl de bulup bulusturup illakı almak ıstıyorum ..nette 93 model bir niva buldum parasıda 6500 tl.pek te anlamıyorum alırken nelerı goz onunde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri