Arama sonuçlarınız

1. pajerocyprus

3 TL'ye 100 KM yol gidiyoruz

3 TL'ye 100 KM yol gidiyoruz

2. pajerocyprus

Her şey BİR'in içinde ve Bir her şeyin içinde

Her şey BİR'in içinde ve Bir her şeyin içinde
  3. pajerocyprus

Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Selam arkadaşlar, Offroad TV ye video göndermenin çok kolay bir yolunu buduk....lütfen elinizdeki tüm offroad videolarını ftp://offroad:4x4@www.offroad4x4.tv bu linki tıklayarak açılacak olan klasörün içerisine kopyalayın... hepsi bu :)))...

4. pajerocyprus

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Dünyanın dörtbiryanından sürekli videolar gönderiliyor...sistem gayet güzel çalışıyor.... haftasonu kıbrıs'ta yaptığımız etkinliklerin 3.5 saatlik videosuda yüklendi...oldukca eğlenceliydi... Acizane hislerim bazen olaylara sevgiyle yaklaşmak...
  5. pajerocyprus

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Selam Arkadaşlar, kısa bir süre forma giremedik neler olmuş bitmiş :)) Sevgili Alfonse, web sitesindeki resimde yer alan olayda çocuk dediğiniz şahıs 20 yaşının üzerinde pilotta 40 yaşın üzerinde babası. arabanın içi rollbarlı. Konuşma...

6. pajerocyprus

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar, www.gezenbilir.com'un da bahsedildiği haberi sizlerle paylaşmak istiyorum... Kıbrıslıları dünyaya bağladı 1997'de internete bağlanabilen akıllı buzdolabı projesiyle ödül alan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek...

7. pajerocyprus

Kıbrıs - Karpaz'da Off-Road

Ynt: Kıbrıs - Karpaz'da Off-Road taşıma su ile çamur yapıyoruz :))
  8. pajerocyprus

Jeep Videoları

Ynt: Jeep Videoları Kıbrıs'ta Karpaz bölgesinde, özel bir hendek kazıldı ve jipler içine atıldı....tankerlerle su döküldü... arabalar çamura boyandı.... geçen hafta çekilen inanılmaz görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik...en kısa zamanda Kıbrıs'a kamp kurmaya bekleriz... Video 1- çamur...
  9. pajerocyprus

Kıbrıs - Karpaz'da Off-Road

Kıbrıs'ta Karpaz bölgesinde, özel bir hendek kazıldı ve jipler içine atıldı....tankerlerle su döküldü... arabalar çamura boyandı.... geçen hafta çekilen inanılmaz görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik...en kısa zamanda Kıbrıs'a kamp kurmaya bekleriz... Video 1- çamur banyosuna gidiş...

10. pajerocyprus

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Arkadaşlar benim Pajero'ya kilit nerden bulabilirim ? Mehmet Becce'ye nasıl ulaşabilirim ?

11. pajerocyprus

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı çamurdan sonraki geçişlerde benimde araçtan bu tür sesler geldi. 4 tekeri çıkartıp basınçlı su ile yıkatın. biryerlerde çamur kuruyup sıkışmış olabilir.
  12. pajerocyprus

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı Benim Pajero 86 model ve super select yok. Araç sürekli 4 çekerde değil. 4H ve 4L var... Önemli soru şu. Benim araç orta direkmi bağlı? transfer kutusumu ? kitlimi deilmi :)))

13. pajerocyprus

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı Selam Arkadaşlar, sıfır km LR3 ü aldığımız ilk an direk araziye girdik :)) Benim mitsubishi pajerom var. Uzun kasa. İster istemez kıyaslıyorsunuz. LR3 te program seçimi var. Kum - çamur - çim - kaya gibi. Önce tepe tırmanmayı denedik. Birönceki gezide...
  14. pajerocyprus

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Selam Arkadaşlar, Bol Bol Offroad videosu :)) video1: http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1240&key=a9078e8653368c9c291ae2f8b74012e7 video2: http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1241&key=1c65cef3dfd1e00c0b03923a1c591db4
  15. pajerocyprus

Kıbrıs'da Gonyeli Baraj Bölgesinde Gezi (Ocak 2008)

Ynt: Kıbrıs'da Gonyeli Baraj Bölgesinde Gezi (Ocak 2008) Selam Arkadaşlar, Son yaptığımız etkinliğin videolarını gönderiyorum... Bol Bol Offroad :)) video1: http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1240&key=a9078e8653368c9c291ae2f8b74012e7 video2...

16. pajerocyprus

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi Selam arkadaşlar, Benim Pajerom 86 model. ARB nin %100 havalı kilitini arka için buldum. Komprösör ve kilit için 1200 avro isteniyor. Oldukça pahalı bir yöntem. Aracıma öne ve arkaya nasıl kilit koyabilirim ? virajlarda devre dışı çıksın ama arazide devrede olsun...
  17. pajerocyprus

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Dostlarım, yeni yılınızı kutlar sağlıklı, huzurlu mutlu günler herzaman sizleri bulması dileklerimle... Bülent Kıbrıs
  18. pajerocyprus

Süper Toyota Hilux

Ynt: Süper Toyota Hilux şu alttaki çelik halat ne için ?

19. pajerocyprus

Kıbrıs'da Gonyeli Baraj Bölgesinde Gezi (Ocak 2008)

Ynt: Kıbrıs'da Gonyeli Baraj Bölgesinde Gezi (Ocak 2008) Video atmaya devam... bu arada aynı zamanda www.offroad4x4.tv dende video izlenebiliyor...müsait vakitlerinizde bakarsınız...
  20. pajerocyprus

Pajero ve L200 Modifiye, Off-Road'a Hazırlama.

Ynt: Pajero ve L200 Modifiye, Off-Road'a Hazırlama. Selam Arkadaşlar, 86 model Pajero için arkaya 2 inç yükseltme yaparak makas ile kasa arasını açtım. 32" 11 15 ebadında lastik koyarak kasanın yerden yükselmesini sağladım. Şimdi difransiyel kilidi ve diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

SON KONULAR

Geri