Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu
Selam arkadaşlar,
Offroad TV ye video göndermenin çok kolay bir yolunu buduk....lütfen elinizdeki tüm offroad videolarını
ftp://offroad:4x4@www.offroad4x4.tv bu linki tıklayarak açılacak olan klasörün içerisine kopyalayın...
hepsi bu :)))...
Dünyanın dörtbiryanından sürekli videolar gönderiliyor...sistem gayet güzel çalışıyor....
haftasonu kıbrıs'ta yaptığımız etkinliklerin 3.5 saatlik videosuda yüklendi...oldukca eğlenceliydi...
Acizane hislerim bazen olaylara sevgiyle yaklaşmak...
Selam Arkadaşlar,
kısa bir süre forma giremedik neler olmuş bitmiş :))
Sevgili Alfonse, web sitesindeki resimde yer alan olayda çocuk dediğiniz şahıs 20 yaşının üzerinde pilotta 40 yaşın üzerinde babası.
arabanın içi rollbarlı. Konuşma...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Selam arkadaşlar,
www.gezenbilir.com'un da bahsedildiği haberi sizlerle paylaşmak istiyorum...
Kıbrıslıları dünyaya bağladı
1997'de internete bağlanabilen akıllı buzdolabı projesiyle ödül alan Bülent Gardiyanoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek...
Ynt: Jeep Videoları
Kıbrıs'ta Karpaz bölgesinde, özel bir hendek kazıldı ve jipler içine atıldı....tankerlerle su döküldü...
arabalar çamura boyandı....
geçen hafta çekilen inanılmaz görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik...en kısa zamanda Kıbrıs'a kamp kurmaya bekleriz...
Video 1- çamur...
Kıbrıs'ta Karpaz bölgesinde, özel bir hendek kazıldı ve jipler içine atıldı....tankerlerle su döküldü...
arabalar çamura boyandı....
geçen hafta çekilen inanılmaz görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik...en kısa zamanda Kıbrıs'a kamp kurmaya bekleriz...
Video 1- çamur banyosuna gidiş...
Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı
çamurdan sonraki geçişlerde benimde araçtan bu tür sesler geldi. 4 tekeri çıkartıp basınçlı su ile yıkatın. biryerlerde çamur kuruyup sıkışmış olabilir.
Benim Pajero 86 model ve super select yok. Araç sürekli 4 çekerde değil. 4H ve 4L var... Önemli soru şu. Benim araç orta direkmi bağlı? transfer kutusumu ? kitlimi deilmi :)))
Selam Arkadaşlar, sıfır km LR3 ü aldığımız ilk an direk araziye girdik :)) Benim mitsubishi pajerom var. Uzun kasa. İster istemez kıyaslıyorsunuz.
LR3 te program seçimi var. Kum - çamur - çim - kaya gibi. Önce tepe tırmanmayı denedik. Birönceki gezide...
Ynt: Diferansiyel Kilidi
Selam arkadaşlar,
Benim Pajerom 86 model. ARB nin %100 havalı kilitini arka için buldum. Komprösör ve kilit için 1200 avro isteniyor. Oldukça pahalı bir yöntem.
Aracıma öne ve arkaya nasıl kilit koyabilirim ? virajlarda devre dışı çıksın ama arazide devrede olsun...
Ynt: Kıbrıs'da Gonyeli Baraj Bölgesinde Gezi (Ocak 2008)
Video atmaya devam... bu arada aynı zamanda www.offroad4x4.tv dende video izlenebiliyor...müsait vakitlerinizde bakarsınız...
Ynt: Pajero ve L200 Modifiye, Off-Road'a Hazırlama.
Selam Arkadaşlar,
86 model Pajero için arkaya 2 inç yükseltme yaparak makas ile kasa arasını açtım.
32" 11 15 ebadında lastik koyarak kasanın yerden yükselmesini sağladım.
Şimdi difransiyel kilidi ve diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum...