Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide
Haziran 15 den sonra Şehriban (Aydos) çayının bulunduğu kanyondan geçiş yapacağım katılmak isteyenler olursa yardımcı olurum.
Ynt: Seyyar Vinç mi? Sabit Vinç mi?
Seyyar vinç tek gezen araçlar için idal olduğunu düşünüyorum.Aracı arka tarafından çekmek gerektiği zaman çok basit bir şekilde kurtarabilir.Ben tafsiye ederim.
Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası
Cide konusunda gereken her türlü yardımı yapabilirim.Cide düşündüğünüzden çok farklı bir güzelliktedir.
Ynt: Dağlı Kuylucu Mağarası
Dağlı kuylucu ve cıvarında çok daha farklı mağralar bulunmakta.Tabi ki dağlı kuylucu çok özel bir yer ben dışından bile bu kanıya vardım.Hep anlatılır kuyluça atılan saman balyasının denizden çıktığını :) Mağracılıkla ilgilenenler için çok gizemli bir yer olduğunu...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar. Ben Uğur Gürsoy. Otuzaltı yaşındayım. Kastamonu Cide'de yaşamaktayım.
Yaklaşık 3 yıldan beri amatörce fotoğrafla uğraşmaktayım. Yaşadığım coğrafyanın, Türkiye'nin bakir kalmış ender yerlerinden olması beni bir doğa aşığı yaptı. Cidenin...
Ynt: Dağlı Kuylucu Mağara Fotoğrafları
Dağlı Kuylucu görülmeye değer bir güzellik,ulaşımada oldukça kolay.Cide Kastamonu yolunun 22. km deki loç bölgesi ayrımında 500m uzaklığında.Kış aylarında daima kar mevcut.Dış tarafından fotoğraf almak oldukça zor.
Niva kullanıyorum kalabalık olarak çıkmak gerektiği zamanlar aracım yeterli gelmiyor.Defender alamk istiyorum ama araç hakkında yeterli bilgim yok.Ben Niva ile 50 cm karda ve 700 kg yükle kullanıyorum bu konuda çok memnunum ama fazala kişi taşıyamamaktan üzgünüm.
Defender zor şartlarda nivanın...