Arama sonuçlarınız

1. ugur

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Haziran 15 den sonra Şehriban (Aydos) çayının bulunduğu kanyondan geçiş yapacağım katılmak isteyenler olursa yardımcı olurum.

2. ugur

Seyyar Vinç mi? Sabit Vinç mi?

Ynt: Seyyar Vinç mi? Sabit Vinç mi? Seyyar vinç tek gezen araçlar için idal olduğunu düşünüyorum.Aracı arka tarafından çekmek gerektiği zaman çok basit bir şekilde kurtarabilir.Ben tafsiye ederim.
  3. ugur

Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası Cide konusunda gereken her türlü yardımı yapabilirim.Cide düşündüğünüzden çok farklı bir güzelliktedir.

4. ugur

Dağlı Kuylucu Mağarası

Ynt: Dağlı Kuylucu Mağarası Dağlı kuylucu ve cıvarında çok daha farklı mağralar bulunmakta.Tabi ki dağlı kuylucu çok özel bir yer ben dışından bile bu kanıya vardım.Hep anlatılır kuyluça atılan saman balyasının denizden çıktığını :) Mağracılıkla ilgilenenler için çok gizemli bir yer olduğunu...
  5. ugur

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Ben Uğur Gürsoy. Otuzaltı yaşındayım. Kastamonu Cide'de yaşamaktayım. Yaklaşık 3 yıldan beri amatörce fotoğrafla uğraşmaktayım. Yaşadığım coğrafyanın, Türkiye'nin bakir kalmış ender yerlerinden olması beni bir doğa aşığı yaptı. Cidenin...

6. ugur

Dağlı Kuylucu Mağara Fotoğrafları

Ynt: Dağlı Kuylucu Mağara Fotoğrafları Dağlı Kuylucu görülmeye değer bir güzellik,ulaşımada oldukça kolay.Cide Kastamonu yolunun 22. km deki loç bölgesi ayrımında 500m uzaklığında.Kış aylarında daima kar mevcut.Dış tarafından fotoğraf almak oldukça zor.

7. ugur

Defender İçin Yardım

Ynt: Defender İçin Yardım Çok teşekkür ederim...
  8. ugur

Defender İçin Yardım

Niva kullanıyorum kalabalık olarak çıkmak gerektiği zamanlar aracım yeterli gelmiyor.Defender alamk istiyorum ama araç hakkında yeterli bilgim yok.Ben Niva ile 50 cm karda ve 700 kg yükle kullanıyorum bu konuda çok memnunum ama fazala kişi taşıyamamaktan üzgünüm. Defender zor şartlarda nivanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri