Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Şişkin kaput 2007 modelde başlıyor bu araç dahada eski olabilir modeli dış görünüşünde anlaşılmaz torpidoya bakmak gerekir
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Umut o dediğin benzinlilerde olur ama bilemiyorum deponda sorun olmasın eğer içindeki tas kırıldıysa çalkalanmada sorun olabilir aksi halde defender 45 derece eğimde bile hava yapmaz depo ona göre dizayn edilmiştir
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
Özgür sana bir kötü haber vereyim anteni olmayan telsizin maykına basarsan çıkışı yanar ve aynen tarif ettiğin şekilde geleni duyar ama gönderme yapamassın
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Bütün dizel araçlarda şase filitresi yada o işi yapacak bir düzenek vardır şase filitresi denmesinin nedeni mazot deposunun yakınlarında olduğu için asıl ismi seperatördür içinde filitre yoktur kaba pislikleri ve mazota karışan suyu ayırır
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
Toprağım Umutun ekmek arabasındadi düz dizelden haberin yok galiba sendeki 4,2 v8 dizel ile karıştırma :)
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
Sanki sağlam şaft olduda ne oldu zayıf olsa sendeki motor o şaftı koparacak kadar güç ürettiğinimi zannediyordun ;D ;D ;D ;D
Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı?
Defenderin direksiyon kutusu tamir yapmak epeyce zordur iyi bir tornacıya ihtiyacınız var bende iyi bir tornacıyım ama malesef zaman bulupta bendekileri tamir edemiyorum :))
değişmesi gereken parçalar ana milin üstündeki sonsuz...
Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110
Tarık sen benzinli motor koymuşsun :)
bu aracı daha öncede tartışmıştık hatta ayarıda varmiştim :) ahanda resmi
Yakıt vs etkileyeceğini zanetmiyorum
filitreler dışından hava alır içerisinden motora gönderiri sizde ise tam tersi filitredeki hava gözenekleri dıştan içe geçeçek şekilde imal edildiğinden ya motor istenilen havayı alamaz yada istenilen filtreyi...
Bahattin ben hava filitresi tersten hava alıyor bir an önce giriş çıkış hortumlarını değişmeniz gerekir aksi halde filitre istenilen görevi yerine getirmez
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim
Oktay eline sağlık seriese tekrardan hayat vermişsin
İş işen geçmiş ama jantları rutille kaynatmışsın keşke bazikle kaynatsaydın aman diyim janları sürekli kontrol et çatlama falan yapmasın
Eksozu şasenin arasından gecirmemişsin susturucu allatan taban...
Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz
Düz dizel arazide 100km de 12-13lt
Düz benzinli 15-16 benzin 20-22 lt lpg tüketir
Performanları yaklaşık aynıdır yürüyen aksam deyilde kaparta aksamının iyi olmasına dikkat ediniz