Arama sonuçlarınız

1. yunus bager

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Şişkin kaput 2007 modelde başlıyor bu araç dahada eski olabilir modeli dış görünüşünde anlaşılmaz torpidoya bakmak gerekir

2. yunus bager

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Umut o dediğin benzinlilerde olur ama bilemiyorum deponda sorun olmasın eğer içindeki tas kırıldıysa çalkalanmada sorun olabilir aksi halde defender 45 derece eğimde bile hava yapmaz depo ona göre dizayn edilmiştir
  3. yunus bager

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Umut bunu mazotu tam bitirip hava yaptırıncamı anladın :))

4. yunus bager

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Özgür sana bir kötü haber vereyim anteni olmayan telsizin maykına basarsan çıkışı yanar ve aynen tarif ettiğin şekilde geleni duyar ama gönderme yapamassın
  5. yunus bager

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bütün dizel araçlarda şase filitresi yada o işi yapacak bir düzenek vardır şase filitresi denmesinin nedeni mazot deposunun yakınlarında olduğu için asıl ismi seperatördür içinde filitre yoktur kaba pislikleri ve mazota karışan suyu ayırır

6. yunus bager

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu E Kürşadım bende onu diyorumya :)

7. yunus bager

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Toprağım Umutun ekmek arabasındadi düz dizelden haberin yok galiba sendeki 4,2 v8 dizel ile karıştırma :)
  8. yunus bager

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Sanki sağlam şaft olduda ne oldu zayıf olsa sendeki motor o şaftı koparacak kadar güç ürettiğinimi zannediyordun ;D ;D ;D ;D
  9. yunus bager

Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı?

Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı? Defenderin direksiyon kutusu tamir yapmak epeyce zordur iyi bir tornacıya ihtiyacınız var bende iyi bir tornacıyım ama malesef zaman bulupta bendekileri tamir edemiyorum :)) değişmesi gereken parçalar ana milin üstündeki sonsuz...

10. yunus bager

Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110

Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110 Biliyorum canım yanlış diye koydum zate düzğününü bende aradım bulamadım :)))

11. yunus bager

Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110 Tarık sen benzinli motor koymuşsun :) bu aracı daha öncede tartışmıştık hatta ayarıda varmiştim :) ahanda resmi
  12. yunus bager

Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110 Yakıt vs etkileyeceğini zanetmiyorum filitreler dışından hava alır içerisinden motora gönderiri sizde ise tam tersi filitredeki hava gözenekleri dıştan içe geçeçek şekilde imal edildiğinden ya motor istenilen havayı alamaz yada istenilen filtreyi...

13. yunus bager

Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110 Bahattin ben hava filitresi tersten hava alıyor bir an önce giriş çıkış hortumlarını değişmeniz gerekir aksi halde filitre istenilen görevi yerine getirmez
  14. yunus bager

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ben bile söylenecek söz bulamadım defenderde son nokta bu olsa gerek :)
  15. yunus bager

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor 15" yetmez 38" olması gerekir :)

16. yunus bager

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Oktay eline sağlık seriese tekrardan hayat vermişsin İş işen geçmiş ama jantları rutille kaynatmışsın keşke bazikle kaynatsaydın aman diyim janları sürekli kontrol et çatlama falan yapmasın Eksozu şasenin arasından gecirmemişsin susturucu allatan taban...
  17. yunus bager

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bencede kesin bu araçtır Aracın şasesi vs ne olursa olsun birkaç kez ölümlü kazaya şahit oldum o güce hiçbir şey dayanmaz
  18. yunus bager

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları biri tam şasemi dedi bu aracın ne olduğunu anlayabilen varmı acaba

19. yunus bager

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hasan bey bu fotoyu buraya koymaya hiç gerek yoktu
  20. yunus bager

Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz Düz dizel arazide 100km de 12-13lt Düz benzinli 15-16 benzin 20-22 lt lpg tüketir Performanları yaklaşık aynıdır yürüyen aksam deyilde kaparta aksamının iyi olmasına dikkat ediniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR