Arama sonuçlarınız

1. Serendipity

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

2. Serendipity

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Merhabalar,ben de katılmayı çok arzu ederim ama 02 Ekimde başka bir seminerde olmam gerekli.Şayet diğer üç güne katılmamda bir mahsur yoksa benide listeye ilave edebilirsiniz. Nursen Bayram
  3. Serendipity

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Son meleyen & boğazlanan, koyunu görüntüleyebilmek adına attım kendimi sürünün içine :) Araştırmacı gazetecilik böyle bir şey işte ne köpek görüyosunuz nede kurt :p

4. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Walla Anadosk ekibi bu kadarda detaylı hazırlanmış olamazlar dimiğ? Yani koyun postuna bürünmüş insanlar ? Yok yok olamazlar :)
  5. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Uzun uğraşlardan sonra... Yurttan sesler korosu !!! http://www.dailymotion.com/swf/3eQfqhfRbTLlnf31f http://www.dailymotion.com/video/x24vdt_mvi0926

6. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Sv.Ayduran tabi ki yüklerim bu konularda biraz beceriksizim .Deniz arkadaşımızı bir göreyim yolu yordamı öğrenip yüklerim.BAkalım arada ki bed sesliyi sizde farkedebilecekmisiniz :) Amina'cım teşekkür ederim.Sizler kulaklarımızı çeke çeke ,bizlerde...

7. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Hakikatten öyle Derya'cım :) köyün içinde dolaşırken bir ara garip sesler duydum.Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.Yurttan sesler korosu gibi :) Arada bir bed sesli varki öldürdü beni...
  8. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği
  9. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Sv.Gulec  ,başlarda ben de o düşünceyle fotoğrafları yüklemeye cesaret edemiyordum.Ama burdaki arkadaşlarımızın verdiği güvenle artık çekinmiyorum .Önemli olan paylaşmak :) ...Diyerek  aldığım feyzle yolluyorum. :)

10. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Yok sizin maşrapa değil bu ,benim ki TRT zamanından kaldı :)

11. Serendipity

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Elimizde olmayan nedenlerden dolayı şimdilik necefli maşrapa yollayabiliyorum : :(
  12. Serendipity

Anadosk ekibinin ellerine sağlık.Çok güzel bir organizasyon hazırlamışlardı.Her türlü detayın düşünüldüğü başka bir kamp ortamı görmedim.Gak dedik yemek geldi ,guk dedik içecek ...Bir ara onları denemek için ıpod şarjı istedim onu bile temin etti Erdem arkadaşımız :) Herşey için tekrar teşekkür...

13. Serendipity

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Eskişehir'de çiğbörek festivali var diyordu ya bir arkadaşımız :)
  14. Serendipity

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Basına uzanan elleri kınıyoruz :) Bu fotoğraftaki renkler çok hoşuma gitti Gelincik hastası olarak bir ton gelincik fotoğrafım oldu bu geziden :) Bu da pirinç-balıkçı amcaların...
  15. Serendipity

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) İnanmıyorum silmişler. KADINA ŞİDDETE VE SANSÜRE HAYIIIIR :)

16. Serendipity

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Ahmak ıslatan kayıkları :)
  17. Serendipity

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Hepsi çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık,grup halinde gezerken aynı şeyleri farklı açılardan çekebiliyoruz.Hatta bazen aynı açıdan.Mesela Sedat'ın ağzında gazete taşıyan leyleğin bir iki...
  18. Serendipity

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı) Gezen ve yiyenbilir ekibi olarak yine çok güzel bir gezi anılarıyla karşınızdayız :)) Kargaların kahvaltısına müteakip bir zamanda araçdan inip ,gün doğumunu ve etrafta ki börtü böceği...

19. Serendipity

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Fotoğraf çalışmalarım demeyelim walla sizlere haksızlık olur.Şimdilik benim için bas-çek daha uygun sanırım :)
  20. Serendipity

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007) Bunlar da benim kadrajıma takılanlar :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri