Öncelikle herkese merhaba, valla yazayım mı yazmayım mı dedim dayanamadım :=). Ben forumun suskun üyelerinden biriyim ama bu sefer bir kaç şey yazayım şenlikle ilgili çünkü fazlasıyla haketti. İlk başta bu kusursuz organizasyonu yapan Anadosk ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz. İlki düzenlenmesine rağmen şenlikte hiç bir aksaklık yoktu tam tersine bütün ihtiyaçlarımız fazlasıyla yerine getirildi. Ne yalan söyleyeyim şenliğe gelirken bazı aksaklıkların olabilceğini düşünüyordum(evhamlı olmamdan kaynaklanıyor) malum şenlik ilk defa organize edliyor ve aksaklıkların çıkması gayet doğal ama pazar günü otobüslerle Eskişehire dönerken bu endişelerim tamamiyle bitti . İlki olmasına rağmen kusursuz bir organizasyon, eksiksiz bir hizmet daha ne istenebilirki özellikle yemek işi mükemmeldi, alışık olmadığım türden bir kamp yeri ise beni bir hayli şarşırttı. Böyle bir tırmanış bölgesinde mükemmel bir kamp yeri, su ve wc sorunu olmamasıda ayrı bir güzel. Ne diyeyim öv öv bitiremicem valla :=). Kaya yapısının bana farklı gelmesi sebebi ile pek bir tırmanış yapamamam yaşadığım tek olumsuzluktu o da benim çömezliğim nasıl olsa.
sizlerin göndermiş olduğu resimleri görünce bendeki resimleri göndermeye utandım valla :=)
Mehmet Güleç ~ Koüdak