Arama sonuçlarınız

1. H

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı olsun..

2. H

Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008)

Ynt: Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008) Murat, Gittiğin yerlere fotoğraflarınla ,bizleride götürmen ne büyük güzellik...Paylaşım için, çok teşekkürler... Keşif yolun daima açık olsun... :D
  3. H

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Ekrem Arkadaşım, Bence yanlış çünki, küçük hacimli motorlar herzaman riski en aza indirger..Malesef bazı kesimlerce motorun taşıt bile sayılmadığı trafikte resmen savaş yaşanıyor..Acemi olmak ve ilk başlangıç için yüksek hacimli motor. Sonu hiçte iyi olmayan...

4. H

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Honda Eğitim Merkezi gerçek anlamda iyi yetişmiş hocalar tarafında eğitimin verildiği bir yer..Vitesli motorla eğitim verilmese bende katılmayı çok istiyorum..Benim Scooter'ım var. Yalnız ilk başlayan kişilerin en fazla 150 ile yol katetmesi gerekir yapılan...
  5. H

Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) Bilgilendirme için, çok teşekkürler...Dönüş saati ve ödemeyle ilgili bilgiyi iletebilirmisiniz?

6. H

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Handeebru. İstanbulda yaşıyorum çok ilginçtir ki İzmir Trekking Grubu email üyesiyim..Onlarla olamamak beni çok üzüyor..İstanbul'da bir Trekking grubu varsa bana iletirmisiniz ? İyi organize olmuş bilgili kişilerden oluşan bir grubla...

7. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler..:))
  8. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar..:))) Ben Handeebru..İşletme mezunuyum.Özel bir şirkette Yönetici Asistanı olarak çalışmaktayım..Şu hayatta Dünyadan tek götürebileceğimizin sadece yaşadıklarımız olduğunu ve Sevgi , saygı ve anlayışla herşeyin çözüm yolu...
  9. H

Tatil Anlayışınız Nedir ?...

Ynt: Tatil Anlayışınız Nedir ?... Tatil anlayışı kişisel zevklere göre değişir..Benim için tabiki Yaz...Deniz,dağ,trekking, motosiklet... Bir yerde sürekli durulmayan aktiviteli uykusuzluğa değecek bir tatil... 10 günlük farklı dilimlerde... :)

10. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Motorum Piaggio Fly 100 . Ehliyetim yeni ve çok uzun bir öğrenme yolum var...Ama Motor benim tutkum ...O çok farklı bir duygu.. Şehir içinde kullanmak hem yıpratıcı hemde motor keyfinin alınamadığı bir durum..Uzun ve uzak yollar olucak işte ozaman yaşadığınızı...

11. H

Doğada Yürüyüş Teknikleri

Ynt: Doğada Yürüyüş Teknikleri Paylaşımınız için, teşekkürler... :)
  12. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar:))) Ben Handeebru :D Aranıza katılmaktan mutluyum.. ;) Bol gezili günler bizimle olsun.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri