Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008)
Murat, Gittiğin yerlere fotoğraflarınla ,bizleride götürmen ne büyük güzellik...Paylaşım için, çok teşekkürler...
Keşif yolun daima açık olsun... :D
Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında
Ekrem Arkadaşım,
Bence yanlış çünki, küçük hacimli motorlar herzaman riski en aza indirger..Malesef bazı kesimlerce motorun taşıt bile sayılmadığı trafikte resmen savaş yaşanıyor..Acemi olmak ve ilk başlangıç için yüksek hacimli motor. Sonu hiçte iyi olmayan...
Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında
Honda Eğitim Merkezi gerçek anlamda iyi yetişmiş hocalar tarafında eğitimin verildiği bir yer..Vitesli motorla eğitim verilmese bende katılmayı çok istiyorum..Benim Scooter'ım var. Yalnız ilk başlayan kişilerin en fazla 150 ile yol katetmesi gerekir yapılan...
Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)
Bilgilendirme için, çok teşekkürler...Dönüş saati ve ödemeyle ilgili bilgiyi iletebilirmisiniz?
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Ben Handeebru.
İstanbulda yaşıyorum çok ilginçtir ki İzmir Trekking Grubu email üyesiyim..Onlarla olamamak beni çok üzüyor..İstanbul'da bir Trekking grubu varsa bana iletirmisiniz ?
İyi organize olmuş bilgili kişilerden oluşan bir grubla...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Arkadaşlar..:))) Ben Handeebru..İşletme mezunuyum.Özel bir şirkette Yönetici Asistanı olarak çalışmaktayım..Şu hayatta Dünyadan tek götürebileceğimizin sadece yaşadıklarımız olduğunu ve Sevgi , saygı ve anlayışla herşeyin çözüm yolu...
Ynt: Tatil Anlayışınız Nedir ?...
Tatil anlayışı kişisel zevklere göre değişir..Benim için tabiki Yaz...Deniz,dağ,trekking, motosiklet...
Bir yerde sürekli durulmayan aktiviteli uykusuzluğa değecek bir tatil...
10 günlük farklı dilimlerde... :)
Ynt: Motorunuz Nedir?
Motorum Piaggio Fly 100 . Ehliyetim yeni ve çok uzun bir öğrenme yolum var...Ama Motor benim tutkum ...O çok farklı bir duygu..
Şehir içinde kullanmak hem yıpratıcı hemde motor keyfinin alınamadığı bir durum..Uzun ve uzak yollar olucak işte ozaman yaşadığınızı...