Arama sonuçlarınız

1. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep =))

2. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Yeni resimler.
  3. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep :)

4. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep ..
  5. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

1969 Model Willys Tuzla

6. serhatalay

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları Gerçekten sitede gördüğüm en iyi jeeplerden birisi.

7. serhatalay

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi Kollardan birisi takviyedir, diğeri ise arazidir.Arazi kolunu işleve getirdiğinizde 4 teker birbirinden bağımsız şekilde hareket eder.Takviye konumu ise 2 kolunda işleve geçmesidir.(Takviye diğer kol işleve geçmeden geçmez)Araç düşük hız konumuna düşer ve 4 teker bağımlı...
  8. serhatalay

Ford 1210

Ynt: Ford 1210 http://www.youtube.com/watch?v=cFPrdJx7KW8
  9. serhatalay

Dizel Motorun Çalışma Prensibi ?..

Üstadlarım dizel bir motorun nasıl çalıştığını , krankın nasıl döndüğünü sizden öğrenmek istiyorum.

10. serhatalay

Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ?

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Tuzla 69 tek levye 1. konum 2H(arazi) 2. konum 4H(takviye)

11. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Aynen öyle.Trabzondada hep bu iki tabir kullanılıyor.Amcalarım Babam yıllarca jeeplerle köylere dolmuş misali çalışmışlardır(Tuzla jeeplerle).Onlarda hep bu iki tabiri kullanırlar. Şu şekil (ÖRNEK) ( Tuzla jeeple 20 cuvalla gidiyorum . araç sizin...
  12. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Sizin anlatımınızla 4L = Takviye . Araç 3-4 vites artmış gibi.Aşırı yükde bile 2. vites kalkarsın 2L = Arazi . Bu konum takviye gibi ekstradan güç katmaz.Gene dur kalk aynıdır.Fakat ön difransiyeller işlevdedir.

13. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Şimdi bizim 69 Tuzla jeep de tek levye arazi kolu var.Bu kolu 1 defa çektiğinde ' arazi ' 2. defa çektiğinde ise ' takviye ' konumuna geçer.Araçı 2. konuma yani takviyeye alırken ikisi arasında kalıyor(Ne takviyeye giriyor nede araziye).Bir defasında...
  14. serhatalay

Birinden duymuştum takviye arasını.Jeeplerde nasıl oluyor.Olumsuz yönleri nelerdir?
  15. serhatalay

67 Seri II Hakkında ?..

Ynt: 67 Seri II Hakkında ?.. Hmm:) o kadarınıda bilmiyordum:P Ama sonuçta Land..

16. serhatalay

67 Seri II Hakkında ?..

Ynt: 67 Seri II Hakkında ?.. Sana yardımı dokunacak kişi - Profil ismi yunus bager . Landrover alanında uzman:)
  17. serhatalay

1969 Tuzla Jeep Aragaz

Ynt: 1969 Tuzla Jeep Aragaz hahaha :) ben olsam alır daha gelmezdim:P
  18. serhatalay

1969 Tuzla Jeep Aragaz

Ynt: 1969 Tuzla Jeep Aragaz Haha :) Onun ile motor kaputunu kilitliyoruz.5 yaşındaki çoçuk bile açar kilit olmazsa:)

19. serhatalay

1969 Tuzla Jeep Aragaz

Ynt: 1969 Tuzla Jeep Aragaz Hangisi:)
  20. serhatalay

1969 Tuzla Jeep Aragaz

Ynt: 1969 Tuzla Jeep Aragaz Yoo 4 seneden beri tuzla jeep kullanıyorum(Benzinli-Mazotlu).Hiç öyle bi durumla karşılaşmadım hararetinde 90ı geçtiğini görmedim.1le kalkarsın 40a gelir - 2lersin 70-75 arası 3 ister - 3 e atarsın düz yolda 90(rampa aşşahıya 100) devirli olduğu taktirde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri