67 Seri II Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,702

okitay

ÖZGÜRLÜK= DOĞA
Yer
MARMARİS
makaslı nasıl yükseltirim....arka defransiyelde ayna dişlide dişlerden birisinin yarısı kırık önlerdeki dişli gurubuyla degiştirsen sorun olur mu...

Resim 147.jpg

Etiketler
Ynt: 67 Seri II Hakkında ?..

Sana yardımı dokunacak kişi - Profil ismi yunus bager . Landrover alanında uzman:smiley:

Oktay diferansiyeller serieslerde farketmez iki tarafta aynıdır değişebilirsin

Yükseltmek istersen maksaları alttan değilde usten bağlayabilirsin ama sadece bununla bitmez yukardan aşa inan rotuda uzatman gerekir ve diferansiyel açılarınıda ayarlaman gerekir

jeep' Alıntı:
Bu aracı mı toplayacaksınız? Eğer öyleyse çok zevkli ve zor bir işe girişmişsiniz, kolay gelsin...
Bu konuda sana katılıyorum serieslerin modifikasyonu çj lerle aynıdır ama
kaforta kısmını yenilemek çok zor meşakatlı sabır isteyen bir işlemdir

Oktay birdaha aklinda bulunsun ön diferansiyeli sökmek için aksları çıkarmak yerine poryayı boatından komple sökersen daha rahat edersin

neden bunların makasları bukadar ince 5mm ben 10mm veya 12mm lik makas kullansan daha az miktarda nasıl olur...

Oktay bu direksiyon ford transitmi ne olduğunu anlayamadım
binek araç ise zayıf kalabilir
ve direksiyon milini nasıl uyduracaksın iyi düşünüp geğişik bişeyler yapmak gerekir

daha önce sana bahsetmiştim.KİA carens direksiyon gurubu .zayıflıgını bilemem fakat turu(kursu) azgelebilir diye düşünüyorun...

aparatla dingilin üzerine takmayı düşünüyorum...fakat direksiyon milini nasıl hareketli yaparım bir fikrim yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.