Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(
fehmi bey merhabalar.Sanırım aracınız 2.5 dizel.Ben yaklaşık 10 yıldır defenderlerle iç içeyim. 2.5 lerin düz yolda 80 km hızı geçtiğine ve sessiz çalışmasına hiç şahit olamadım. Bunlar sanayide yarım dizel diye de tabir edilen eski nesil...
Ynt: Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
sayın bakas zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Tabiki bir doğan şahin yakıtı beklemiyorum. Kullanıcı yorumları diye bahsettim tabi. Dedim ya insan gerçekten gördükçe içi gidiyor. Benim korkum da zaten aldıktan sonra yakıt yönünden pişman olurmuyum...
Ynt: Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
Ünal bey cevabınız için teşekkür ederim.Beni üzmesinden kasıtım ben bu aracı daha çok gündelik olarak şehir içi kullanıcam.Yakıt yönünden illaki fazla olucak.Şuanda 2000 model Skoda Octavıa 1.6 lpgli aracım var ve 6 yıldır kullanıyorum.Çok memnunum.Bu...
Arkadaşlar Kayseri'de ilanı bulunan bu araç hakkında bilgisi olan, bu aracı yakından gören var mı? Böyle bir araç beni maddi yönder üzermi? fikirlerinizi bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-5.2-114983088/detay
Ynt: 2.1 TD choreke
Raşit bey aradığım ürün burda ancak sanırım takım olarak satıldığı için fiyatta sizin söylediğiniz 70 euro sınırını aşıyor tek olana da rastlayamadım...
Raşit bey merhabalar.biraz konu dışı olacak ama affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum.ebay dan çıkma veya sıfır parça getirtmek istesek maliyeti yüksek olurmu? 2000 model skoda octavıa aracıma 1 adet orjınal jant lazım türkiyede bulmakta zorlandım biraz bilgi...
Ynt: bu araç için düşünceleriniz?
Nadir bey tavsiyeniz için teşekkür ederim.grand vitaralarda güzel ve dizel avantajı da var. Ama mercedes dedinmi içim gidiyor.Kısmet bakalım araştırma ve incelemelerim devam ediyor.Sizin gibi arkadaşlarla burada konuşup araştırıp bir karara varacagız.acelem...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-ml-230-orjinal-yakiti-vergisi-dusuk-104798316/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-98-model-temiz-mercedes-ml-92807128/detay
bu iki araç hem manuel...
arkadaşlar yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.Araştırmalarımve yorumlarınıza göre Glerin daha çok arazi amaçlı olduğuna bir kez daha kanaat getirdim.ML lerde çok hoşuma gidiyor ama aklımdaki sorulardan dolayı tereddütte kalıyorum (1. otomatik vites...
arkadaşlar merhaba.linkte verdiğim araç için düşünceleriniz nedir?bu aracı yakından görüp inceleyen varmı?ben gündelik kullanım ve tatil zamanları köy ve yaylalarda gezebileceğim bir 4x4 istiyorum.g serisi mi yoksa ml serisimi kararsızım.Ben askeri personelim ve dolayısıyla yıllık izinlerde uzun...
arkadaşlar ben arazi araçları için genellikle lassa competus u tercih ediyorum ve de memnunum.liberty de de competus vardı ama 4 çeker de bile kar üzerinde tutunma zayıftı.ama aynı lastiği l200 ve d-max ta deniyorum gayet memnunum.
Abdullah bey ben bizim askeriyedeki 3.7 liberty ile 10 cm karda tatlı bir rampa çıkmayı denedim memnun kalmamıştım.demekki cherokee nin genel özelliği tutunma zayıflığı...
Abdullah bey inşaallah enkısa sürede aracınız istediğiniz gibi olur.Arkadaşım gümrükten grand cherokee 1997 2.5 td sini çıkarmıştı motorun çok gürültülü çalıştığını görmüştüm onda.Ben askeriyede teknisyen astsubayım ve bizim eski 2.5 düz dizel land roverler bile ondan daha...
Hayırlı olsun kazasız belasın güle güle kullanın.Bende günlük kullanabileceğim bir 4x4 istiyorum ama bu araçlar hakkında okuduğumuz olumsuz yorumlar geri durduruyordu ama sizin oluml yorumlarınız fikrimi değiştirebilir.Ancak yined de ilanlara baktığımız da fiyatlar insanın...
Ynt: Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;)
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.darısı bana.Tekirdağ daki satılık G ye benziyor...o mu yoksa?
Ynt: 4x4 Kamyonetlerin vergilendirilmesi hk.
zaten bunu yazmamdaki amaç memuru suçlamak değil.ulkemizdeki yanlış uygulamaların birini daha bildirmek. adamlar 60-70 model otomobillerle 120 km hız yapabiliyor ama sen son model araçla hemde kat kat vergi ödeyerek alt kademeden hız limitine tabi...
Ynt: 4x4 Kamyonetlerin vergilendirilmesi hk.
Haklısınız.Bu işte gerçekten usulsüzlük var.Ben geçen aylarda Isuzu D-max 4x4 ile 102 km hızla radara girdim.Memur arkadaş cezai işlem yapacağız dediğinde kendisine şunu sordum vergi alırken 1.dilimden otomobil vergisi alıyorsun ama iş hıza gelince...