Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hamza33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,109

hamza33

Ana Kamp
Yer
TÜRKİYE
Arkadaşlar Kayseri'de ilanı bulunan bu araç hakkında bilgisi olan, bu aracı yakından gören var mı? Böyle bir araç beni maddi yönder üzermi? fikirlerinizi bekliyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-5.2-114983088/detay

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

arac resimdeki gibiyse gayet güzel .. maddi yönden üzermi derken illaki 5.2 diğer araçlara göre fazla yakar yedek parcasıda neye göre kıyaslayacaüınıza göre değişir yani aynı segmentte nir araca göre kıyaslarsanız farkı ona göre kendiniz rahatlıkla kıyaslarsınız kafanızda başka araç varsa acın bir parçacıya aynı ürünleri kıyaslayın en doğru kanıya bence böyle sahip olursunuz bence tabi

Ünal bey cevabınız için teşekkür ederim.Beni üzmesinden kasıtım ben bu aracı daha çok gündelik olarak şehir içi kullanıcam.Yakıt yönünden illaki fazla olucak.Şuanda 2000 model Skoda Octavıa 1.6 lpgli aracım var ve 6 yıldır kullanıyorum.Çok memnunum.Bu araçlara oldum olası hastayım ama memur maaşıyla 5.2 motor ve otomatik olması beni korkutuyor.Ama hastalık işte ne yaparsınız gördükçe içim gidiyor.Kullanıcı yorumlarında lpg yakıt değerleri doğan şahinlerle aynı diyorlar.

O fiyata daha uygun kilometrede bir 5.2 alınabilir. 310.000 kmdeki bir 5.2 ölüdür demek değildir bu, hala koltuğa yapıştırır, ama fiyatı daha uygun olmalı elbette.

5.2 motor bir araç alıp da şahin ya da doğan kadar yakmasını beklemeyin, bu konu çok tartışıldı edildi. Şehir içi 23-25 litre ortalamayı göze alın. O da agresif kullanımda çok artadabilir. Ayda 1000 km yapıyorsanız en az 600-700 lira yakıta vereceksiniz. 6 ayda bir de 520 lira vergi ödeyeceksiniz. Jeep'lerin müthişliği konusunda laf yok, verdiğiniz hiçbir paraya borçlu kalmaz karşılığını verir. V8'in tadı ve sesi de başkadır. Sattığım günden beridir her sabah marşa basarken kulaklarım arar o gürlemeyi. Yakıta takılmayacaksanız, gözünüz "kaç yakıyor acaba şuan" diye yakıt ortalamasına gidip durmayacaksa alın gitsin tabi. Baş ağrıtan araçlar değiller, 2 farklı Jeep sahibi oldum son 1 yıl içinde, çok ufak tefek sorunlar dışında hiçbir sıkıntım olmadı. Zamanının en pahalı, sağlam araçlarından bunlar, o yaştaki binek araçlarla kıyaslamayın sağlamlıklarını.

sayın bakas zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Tabiki bir doğan şahin yakıtı beklemiyorum. Kullanıcı yorumları diye bahsettim tabi. Dedim ya insan gerçekten gördükçe içi gidiyor. Benim korkum da zaten aldıktan sonra yakıt yönünden pişman olurmuyum korkusu. Ben askeri personelim ve de oto teknisyeni.Yani sektörle iç ieyim. Bizim kurumdaki 3.7 Liberty lerde hoş ama kasa yönünden dar olması beni cezbetmiyor açıkçası.Yoksa Libertylerin 2.4 leri var ama GC lere uymuyor işte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Geri