Arama sonuçlarınız

1. raptor

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Teşekkür ederim

2. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
  3. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Yap tık oldu

4. raptor

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"
  5. raptor

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Kızılcahamam'dan Çerkeş yoluna girilerek Işık Dağına doğru yol alınacak olarak 20 km sonra Yağcı Hüseyin Köyü sapağından girilecek bitiminden sonra Karagöl'e ulaşılıyor

6. raptor

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Bizler bu seneki ışık dağı etkinliği nasıl olacak kim başlık açıcak kim gelecek kim gidecek diye düşünürken sağ olsun Metin arkadaşımız bu işi halletti. kendisine teşekkür ediyorum .çoğumuz birbirimizi senede bir yapılan bu...

7. raptor

Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım

Ynt: Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım Nizamoğuz bey aracınız hayırlı olsun.telefonum 0532 764 58 08 arasanız size yardımcı olmak isterim.
  8. raptor

Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Bilge işin içinde uçak var benim haberim yok. bir arar insan bizde incelerdik şu makineyi merak ettim şimdi bak
  9. raptor

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Abdi abiyi bacanağı için karavan almaya ankaraya geldiğinde tanımıştım daha sonraları bir kaçkez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu çok iyi niyetli güleç yüzlü harbii bir insandı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimizin başı...

10. raptor

ALKOVEN Başka Araca Geçermi...

Ynt: Alkoven Başka Araca Geçermi... başka bir araçtan sökülen alkoven kasa başka bir araca takılamaz çünkü diğer araçtan onu tek parça olarak sökmek pek mümkün değildir.alkoven kasa araca uygulanırken o aracın ölçülerinde ve aracın taban kısmından başlanarak tüm duvarlar tavan dahil tek tek...

11. raptor

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013) ışık dağı kampının bir önceki hafta yapılacağını düşündüğümüzden evdeki tadilat işimizi 27 nisana almıştık.şimdi tersine çevirdik.bu yüzden evde 20 gün mutfak olmayacak.20 günün açlığını 2 güne sığdırmamız lazım...
  12. raptor

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) Yeni araç hayırlı olsun Atilla abi.ben alkovenli karavan yaptırmasaydım aklımdaki araç 17 metreküp dü hiç diğerlerine bakmadım.sebebi ise tavan yüksekliğini asansör yatak yapmak için kullanacaktım.tavan yüksekliği yatak...

13. raptor

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel abi karavanın hayırlı olsun.hayeller olduğu sürece hiç birşey imkansız değildir.güle güle kullanın.
  14. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey yapılabilir ama çıkma olarak ayakları sağlam üstü bozuk bir koltuk bulmak lazım.bu ayaklar kesilerek çıkartılıp yatarlı koltuğa kaynakla monte etmek lazım ama bu işlemi sanayideki bir ustaya yaptırmak zor uğraşmazlar.(benim işim bu...
  15. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey arka koltuğu yatarlı yapmak için yatarlı sistem yeni bir koltuk koymak gerekli .orjinal koltuğun sabitlenmesi için aracın tabanında orjinal geçme yerleri var.sonradan yatarlı koltuk için aracın tabanını delmek gerekir buna razı olursanız...

16. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Carevelle için çözüm az sadece koltuklarını koyabileceğiniz bir yer varsa içinde yatabilirsiniz.içine bazı sök tak mutfak veya dolab koymak çok zor çünkü bunları yolculuk esnası için sabitlemelisiniz daha sonrada çıkarılabilir olmalı...
  17. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey wv Carevelleye ödediğiniz para içinin ve konforunun özellikleri içindir yani konforlu bir minibüstür.bunun için dizayn edilmiştir ve bu yüzden pahalıdır.birWv carevelleyi daha sonra karavana çevirmek bana göre yanlıştır çünkü para...
  18. raptor

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey sıfır kilometre carevelle alıp daha sonra yani 5 yaşını geçtikten sonra karavanamı dönüştürmek istiyorsunuz?

19. raptor

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım olay yasa ile ilgili değil karavan firması ile ilgili çünkü elinde bir tip onay belgesi var oda ivoco istenirse diğer araçlarında alınabilir ama bunu sadece karavan firması alır buda maliyet demek oysa kolayı var müşteriye iveco getir o daha sağlam araç denir...
  20. raptor

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım Hayır ama evet diyebiliriz .alkoven için uzun şaseye gerek yok çünkü şaseyi uzatabiliyorlar. bence uzun şase bir araç alıp 4 metreyide geçmez isek en iyisi bu olur. şase ile oynatmayıp kısa şaseyide karavan yapabilirsiniz ama bana göre küçük olur ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR