Arama sonuçlarınız

1. R

Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Gerçekten çok yardımcı oldun,Teşekkür ederim. Fiyatı da uygun geldi alınabilir ama ben uzun yol yapmayı seven biriyim.Profesyonel anlamda kullanmayacağım ama uzun yolda da tıkansın istemiyorum şu andaki bianchi'm gibi.Bu arada benim...

2. R

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Bu bisikletin frenleri bile disk değil.Yağmurlu hava da sıkıntı yaratabilir pabuçlu frenler..
  3. R

Merhaba Arkadaşlar ; Şu anda kullandığım dandik bianchi bisikletimi değiştirip başka bir bisiklet almak istemekteyim.Fakat bu işten anlamadığım için desteğiniz lazım.Bir bisiklet beğendim,linki aşağıda.. http://www.dorukbisiklet.com/asp/show_stock.asp?product=Dagbisikleti38 İşte bu.Eğer bu...

4. R

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba ben onur.Ahmet yesevi üniversitesi yönetim bilişim sistemleri öğrencisiyim.Aynı zamanda bir firmanın telekomünikasyon bölümünde çalışıyorum.Bisiklete binmeyi çok seviyorum.Bu işi profesyonel olarak yapmak niyetindeyim.Şu anda biskletimin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri