Arama sonuçlarınız

1. H

Acı Bir Yitik

Ynt: Acı Bir Yitik Allah rahmet etsin.

2. H

Vefat .

Ynt: Vefat . Allah rahmet eylesin.
  3. H

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Allah rahmet etsin.

4. H

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet etsin.
  5. H

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet etsin. Kalanlara sabırlar versin.

6. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey hayırlı olsun. Mutlu geziler dilerim. Halil.

7. H

Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin!

Ynt: Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin! Allah rahmet etsin. Umarım bu üzücü olaya sebebiyet verenler ortaya çıkarılır ve gereken cezaya çarptırılırlar. Halil.
  8. H

Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler

Ynt: Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler Mersin de müftü köprüsü civarı, Arkadaşlar ciğerci. Tavsiye ederim.
  9. H

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Cenk bey geçmiş olsun (Banada) Gelişmeleri paylaştığınız için teşekkürler. Halil.

10. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf bey başınız sağolsun, Allah sabır versin. Halil Yılmaz

11. H

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Çanakkale. [ Ben emekli olup yerleştim.Çok memnunum.]
  12. H

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Cenk bey konuyu detaylı bir şekilde bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şahsımı da yakınen ilgilendirdiğinden özellikle izlemekteyim. Gelişmeleri de bizimle paylaşabilirseniz minnetkar olurum.

13. H

Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan bey güle güle kullan, Nice mutlu gezilere.
  14. H

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Teşekkürler Hakan bey, mesajınızı atlamışım özür dilerim.
  15. H

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Haldun bey, Telefonum 0532 3245070 Yolu Çanakkale ye düşen arkadaşlarla tanışmak isterim.

16. H

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Yusuf bey çok teşekkürler.
  17. H

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Merhabalar,ismim Halil Yılmaz. Hakan beyin bahsettiği arkadaş benim ve elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışayım. Aracım 2008 model 4x2 Nissan Navarra,geçen yıl araca göre ölçüler alınarak karavan yapıldı. Alkovan kısmında iki kişilik yatak var,aşağıdaki oturma...
  18. H

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) Bu etkinlik katıldığımız ilk toplu geziydi. İnsel bey ve Ömer beylerle görüştük.Hakan beyle tanıştık. Geziye katılmakla iyi etmişiz.Emeği geçenlere teşekkürler.

19. H

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan) Cem bey, Geziye Pick-up üstü karavanımızla katılmayı planlıyoruz Selamlar.
  20. H

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan) Bir aksilik olmazsa biz de Çanakkaleden gelip katılmayı düşünüyoruz. Halil,Lale,Onat ve Arda YILMAZ.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri