Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?
Umut kardeşim tebrikler en yakışıklı seçilmişsin ALLAH kaza bela vermesin sağlık sıhhatle kullan İnşaallah,diğer katılımcı arkadaşlarıda kutluyorum nasıl olsa bu bir yarışmaydı burdan bir tane birinci çıkacaktı onunda sen olman beni...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
Umut çok yoğunsun anladığım kadarıyla,açmış olduğun konu başlığıda çok ilgi görüyor 5-6 kişi aynı anda takip ediyoruz hemen her an konuyu kolay gelsin... Raci
Ynt: Mutlu Son Defender 110
Ahmet bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın İnşaallah, puma motor takabileceğinizi yazmışsınız ama benzinliden dizele mevzuat gereği geçişe müsaade edilmediğini biliyorum ben ama genede siz bir araştırın.Raci
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
Umut kardeş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla,kazasız belasız bitirip kullanırsın İnşaallah zira sabırsızlıkla ve büyük bir zevkle takip ediyorum Muhabbetle... Raci
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım
Büyük Okyanus
Aracınız çok güzel olmuş sağlık sıhhatle iyi günlerde kullanın,bundan sonrası zamanlada olur yavaş yavaş...Raci
Ynt: 110 dan 90 0lur mu?
Evet Yavuz bey bu araç benim, tabii haklısınız araç az olunca Hint kumaşı muamelesi görüyor bahsettiğim 90 ı yaptıran arkadaşlan tanışıyoruz sahip olmak için bayağı uğraştı ama değdi diyebilirim. Raci
Ynt: 110 dan 90 0lur mu?
Levent bey İstanbula biraz uzaktasınız ama Ümraniye sanayide bir usta var,şu an bir 110 u 90 a çevirdi ve araç çok güzel oldu.
Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?
Evet bu Alanyadaki ustayı tavsiye eden başka arkadaşlarda olmuştu nasıl ulaşabiliriz bu ustaya iletişim bilgileri varmı.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Erzincanda ikamet eden bir yakınımdan bilgi almasını rica ettim, 15 aralıktaki telekom ihalesinde muammen bedel 12000 ytl imiş,fiyat düşürülmüş 10000 ytl ye bir ankara firması almış dedi(muhtemelen yanasiptir) bilgilerinize...Raci
Arkadaşlar henüz sitede yayınlanmamış ama fısıltı gazetesi 1.ayda mke de ihale olacağını yazıyormuş ordan 3-4 tane araç getiren bir arkadaşımdan duydum,yeni yılda çok araç çıkacağını söyledi. ;)
Halit bey ben ihaleye gittiğimde 12.aydı bayağı kış vardı,şansımıza fazla kişi yoktu o günki ihalede tahminen 20 kadar araç vardı bunlardan alınabilecek olanlar 5-6 tane idi.İhaleden önce mkehurdasan int.adresinde araçlar numaralarıyla listeleniyor siz...