Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tata xenon ile yaşam
2 telcoline 1 xenon tecrübem var. Bence xenon konfor derdiniz yok ise alınabilecek en iyi araç. Check engine dediğim lamba sadece bir örnekti. İsuzu da alsan mitsubishide bunların hepsi elektronik onu demek istedim. Şantiye çıkması almazsan uzun ömürlü bir araban olur
Ynt: Tata xenon ile yaşam
Xenon sahibi olursanız hem gündelik yaşam hem hafta sonu hemde ticari olarak her işinizi görürsünüz.Diğer modeller ile kıyaslama işine girmem fakat hepsinden ekonomik, ucuz ve güçlüdür. Müthiş bir tork var. İçinin bakalit işçiliği berbat. Ayrıca belirttiğiniz gibi...
Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
Sorularımla sizi sıkmıyorsam kısa bir soru;
Torsiyonlu arabalarda yükseltme ile aks kesme sorununun sık yaşanması hakkında bilgi ve deneyiminiz varmı?
Şaftı uzatma hesabını nasıl yaptınız?
Teşekkür ederim.
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Şaftın boyu ile yapılan ayarlama; torsiyon ve makas işleminin arkasından gelen zaruri bir işlemmidir. Bunu yapmazsak ne gibi bir sıkıntı olabilir
sonraki topiklerinizi heyecanla bekliyorum.Torsiyondan kaç cm yükseltme yaptınız ve makaslar aksın üzerine nasıl alınıyor merak ettim? Kısaca aktarabilirmisiniz
Ynt: Range Rover P38 Vıdeoları
Bende pazar günü çiftalan köyüne endurocu arkadaşları ziyarete gitmiştim. Endurocular yerine bizim eski parkurda jeepleri görünce onları seyre daldım . Bordo bir P38 hakikaten sürücüsüyle işin hakkını veriyordu. Bu arabanın büyük görüntüsüyle verdiği performans...
Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir
Üstad aracın altına demir ağırlık koydurursan zıplamaz, tutuşu güzel olur, savurmaz. Bizim hanım zıplamasından çok şikayetçi idi çok şükür şimdi bir şey demiyor.
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri
ctesi sabah işe giderken acr loftun önünde ssanyog ve suzukiyi görünce ya ekip geç kalacak yada katılım az diye düşünmüştüm. Fakat biraz ilerde mavi pikapın başı çektiği konvoyu görünce ekip tamamdır akşama parkurun detaylarını alırız dedim...
Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir
Çok güzel bilgiler bunlar bende ekonomik olduğu için xenon kullanıyorum.2.2 motor 30 kuruş yakıyor. 2000 devirde 100 km ile gidiyorum. Arabamı olurda değiştirmek istersem kesimlikle Isuzu alacağım. Buna bilgilerinizle iyice emin oldum.