ARAC ÜSTÜ CADIR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa şener Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,958

Etiketler
Ynt: ARAC ÜSTÜ CADIR

Hayırlı olsun güle güle kullanın ama burdan gördüğüm çadırın içine yattığınız zaman merdiven desteği yetersiz kalır gibi geliyor. Tabi alttan makas sistemli başka bir destekleme yapmadı iseniz.

aslında tam olarak denemedım ama usta dedı kılon fazla kırıla bılır ve dedıgı de oldu cıkarken daha ıkıye ayrıldı sonradan baska bı sıstem uyguladı merdıven arasına yuvarlak demırden ayak kaynattı mentese gorevını yapması ıcın vede oldu suan gayet sağlam vede cok rahat içide baya genış

çok güzel olmuş.güle güle iyi günlerde kullanın.özel değilse acaba ne kadara mal oldu ?

İyi günler
Diablo2barbar İsminizi bilmediğin için
Aracınızın plakasına bakarak Ankara da ikamet etiğinizi tahmin ediyorum, eğer mahsuru yoksa çadırı nereden ve hangi fiyata aldınızı öğrenebilirmiyim teşekkürler
Saygılar
Batuhan
Ankara

1- Şampiyon 26-27 Mayıs ta Bursa da ki ulusalda piste çıkıyor. Yeni resimleri attım.

2- Çadırı kendimiz yaptık döşemeci bir arkadaşla, 1.500 e falan maloluyor.

ANDOFF
ADİL EVİRGEN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR