Arama sonuçlarınız

1. buzgibi01

Yeni Bir Ln65

Arkadaslar merhaba uzun bir lada niva macerasin dan sonra sorento 2007 almıştım. Tamamen köy hayatına geçince sorento parca yakit vb şeyler yuzunden beni üzmeye başladı. Simdi birtane ln 65 87 model almaya karar verdim.Bilmiyorum iyimi kötümü yapıyorum karar aşamasındayım daha siz sevgili...

2. buzgibi01

Uzun Bir Aradan Sonra Niva Aşkı

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. Uzun bir aradan sonra tekrar dan Lada Niva alma fırsatı doğdu. Ama bir kararsızlık yaşamaktayım sizlerede bu yüzden danışmak istedim. sorunum Adanada 2 araç var birisi 2003 model 53000 km temiz çürügü çarıgı yok 2. araç 2005 model 90000 bin civarında...
  3. buzgibi01

Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur.

Ynt: Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur. Adana da oturuyorum hocam ama şimdi ilanları inceliyorum hemen

4. buzgibi01

Lada Niva Test Sürüşü

Ynt: Lada Niva Test Sürüşü hocam yazdım özelden müsait bir zaman kararlaştırıp buluşuruz hocam
  5. buzgibi01

Ynt: Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur. Melih bey hemen ineleyecegim ilgili konu başlıgını. Benim çok fazla bir beklentim yok araçtan ama şehir içindede kullanacagım yanılmıyorsam şehir içi kullanımı rahat bir araç Büyük bir aile değiliz.Eşim ben Birde köpeğimiz var yer sıkıntısı...

6. buzgibi01

Ynt: Hyundai Starex Karavan Olarak Uygunmudur. Alakanıza teşekkür ederim bunuda not alacagım

7. buzgibi01

Lada Niva Test Sürüşü

Ynt: Lada Niva Test Sürüşü hocam bende 1994 lada niva var satmadan önce deneyebiliriz test sürüşünü
  8. buzgibi01

Sevgili abilerim ve arkadaşlar merhaba belli bir süredir maddi durumumu düzeltmeye çalışıyordum. Çok şükür kendimi toparlamaya başladım bir tane lada nivam var 94 model şu anda bu aralar satışa çıkardım şimdi karavan a merak saldım bir tane hyundai starex almayı düşünüyorum hem şehir içinde...
  9. buzgibi01

300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) Hayırlı ugurlu olsun hocam aracınız güzel bende adana dayım yakından incelemek isterim aracınızı.

10. buzgibi01

Benim Nivam

Ynt: Benim Nivam Valla hocam üzerindeki lastik aldıgımdan beri takılı memnun olmadıgım hiç bir tarafı yok sadece 60 dan sonra biraz ugultu yapıyor onuda dert etmiyorum zaten.

11. buzgibi01

Benim Nivam

Ynt: Benim Nivam İyi dilekleriniz için teşekkür ederim evet hocam ok 144 üzerindeki lastikler
  12. buzgibi01

Benim Nivam

Aracımı alalı 4 ay oldu ufak sorunlar dışında pek yolda bırakmadı saolsun

13. buzgibi01

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. Çok güzel duruyor ellerinize saglık
  14. buzgibi01

LADA NİVA ORJİNAL KLİMA KİTİ

Ynt: LADA NİVA ORJİNAL KLİMA KİTİ Kaner usta iyi akşamlar bende 94 niva var acaba takılabilirmi.
  15. buzgibi01

Niva direksiyon

Arkadaşlar merhaba 90 model nivaların ince direksiyon simidini arıyorum hiç biryerde bulamadım arkadaşlar elinde olan varmı acaba veya nerden bulabiliriz. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılarımla.....

16. buzgibi01

Bir anda Niva aldık

Ynt: Bir anda Niva aldık hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın
  17. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Aracımı aldıktan sonra bende sizin dediğinize katılıyorum.
  18. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Yakıt güzel ama çelik jant buyuk ihtimal daha da arttıracaktır.Kendi jantları daha güzel duruyor.Jant nasıl olur tam bilemicem valla hocam

19. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Hocam ranger den indim çok yakıyor dedim corsa aldım almaz olaydım yakıtı ıyıydi ama alışamadım 11 gün sonra sattım hemen niva aldım bitane konforlu araçta kullandım bu arabada gerçekten araba kullandıgımı hissediyorum bana göre gerçekten cok rahat kullanımı sadece eşim...
  20. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak hocam aracınız gercekten güzelmiş cok cesitli arac kullandım ama sace nivada arac kullandıgımı hissediyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.