Lada Niva almak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buzgibi01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,008

Etiketler

Ynt: Lada Niva almak

hayırlı uğurlu olsun kardeşim
hem gezenbilirci
hemde nivacı
olmuşsun
harika... :smiley: :smiley: :smiley:

IMG0290A.jpg

hayırlı olsun, umarım araçtan keyif alırsınız, ben de yeni Niva sahibi oldum aracı tanımaya çalışıyorum işte benim Kırmızı Keçi

niva ile kum1.jpg

silifke_mesut' Alıntı:
hayırlı olsun, umarım araçtan keyif alırsınız, ben de yeni Niva sahibi oldum aracı tanımaya çalışıyorum işte benim Kırmızı Keçi

hocam aracınız gercekten güzelmiş cok cesitli arac kullandım ama sace nivada arac kullandıgımı hissediyorum

buzgibi01' Alıntı:
hocam aracınız gercekten güzelmiş cok cesitli arac kullandım ama sace nivada arac kullandıgımı hissediyorum

Teşekkür ederim nissan terrano 2 den sonra tam bir traktör gibi geldi ama eski traktör şoförü olarak çabuk adapte oldum

Hocam ranger den indim çok yakıyor dedim corsa aldım almaz olaydım yakıtı ıyıydi ama alışamadım 11 gün sonra sattım hemen niva aldım bitane konforlu araçta kullandım bu arabada gerçekten araba kullandıgımı hissediyorum bana göre gerçekten cok rahat kullanımı sadece eşim sesden çok şikayetçi birde hafta sonlarımı onunla ugraşarak temizleyerek geçiriyorum :smiley::smiley:

benim 4. nivam arkadaşlar
başka arabayada binmem
niva'larınıza iyi bakın yeterki 10 yıl daha arazide kralsınız..
ojinal yedek parça kullanın mutlaka yolda kalmaz bizim keçiler
yavaş gider gürültülü gider ama heryere gider...
benimki 87 en az 5 yıl daha çamura kara,dağa,taşa,götürecek ailemi ve beni..

TERRANO 1.' Alıntı:
benim 4. nivam arkadaşlar
başka arabayada binmem
niva'larınıza iyi bakın yeterki 10 yıl daha arazide kralsınız..
ojinal yedek parça kullanın mutlaka yolda kalmaz bizim keçiler
yavaş gider gürültülü gider ama heryere gider...
benimki 87 en az 5 yıl daha çamura kara,dağa,taşa,götürecek ailemi ve beni..

Aracı kullandıkça sevmeye başladım . Bu arada araca çelikjant almak istiyorum nasıl bir jant tavsiye edersiniz

silifke_mesut' Alıntı:
Aracı kullandıkça sevmeye başladım . Bu arada araca çelikjant almak istiyorum nasıl bir jant tavsiye edersiniz

Yakıt güzel ama çelik jant buyuk ihtimal daha da arttıracaktır.Kendi jantları daha güzel duruyor.Jant nasıl olur tam bilemicem valla hocam

jant olarak sorento jantı çok şık duruyor :smiley: ama size tavsiyem 15 suzuki jantına dönerseniz araçta rahatlama da olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR