Arama sonuçlarınız

1. S

1985 3,3D Nissan Patrol Lastik ve Jant ?..

Ynt: 1985 3,3D Nissan Patrol Lastik ve Jant ?.. bende jant var daa kktc deyim ulasim problem

2. S

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol merhaba ronsard bende de 83 kısa patrol mq var sd33 mat boya gercekten cok hos
  3. S

Dizel Aracıma Devir Saati Takabilir miyim?

Ynt: Dizel Aracıma Devir Saati Takabilir miyim? yer var olmasına var fakar sensoru bulmak zor ben bulamadım sd33 lerde pompanın arkasında kayıslara yakın yerde yuvası var sensor en buyuk problem birisi wolksvagen minibuslerınkı uyuyor diye yazmıs yabancı sitelerden birindeydi sanırım ama...

4. S

Dizel Aracıma Devir Saati Takabilir miyim?

Ynt: Dizel Aracıma Devir Saati Takabilir miyim? merhabalar problemimiz aynı sanırım devir saati şarz dinamosundan alıyor denedim fakat 24 v olusundan sanırım gaza hafifce dokunusda bile gosterge sonuna kadar dayanıyor sd33 uzerine takılaabilecek bir yer var ama malesef kıbrısda olanaklar cok...
  5. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar off-road ile cicegi burnunda ilgilenen diyeyim kendime zira 1 sene oldu ve cok severek aldıgım aracım 'Patrol Mq 83 model, sd33' ile arac toplama isine oyle bir girdimki, neyin nasıl yapıldıgını ogrenerek yavas yavas 5 yıldızlı bir offroad...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri