Arama sonuçlarınız

1. G

Yazlik Outdoor Bot Tavsiyesi

Salomon epic caprio indirimde hem sandalet hem bot sağlam ama çıplak ayakla giyilmiyor benim sağ ve sol ayaktaki küçük parmaklarda yara yaptı

2. G

Merhaba, Sıkı bir keen kullanicisiniz sanirim bir sorum olacak keen hakkinda, ozellikle Targhee...

Merhaba, Sıkı bir keen kullanicisiniz sanirim bir sorum olacak keen hakkinda, ozellikle Targhee olmazsa durand almak var aklimda ama bu ayakkabilar yaz değilde bahar zamanı yanlış bir secenek mi olur yada tavsiyeniz sıcak ve soğuk havalar icin varmi
  3. G

Isparta Doğa Yürüyüşü

Merhaba, Bu yıl Isparta doğa yürüyüşü , dedegöl zirve etkinlikleri gibi veya böyle planları olan arkadaşlar arıyorum :(

4. G

Rize Gezisi

Merhaba, Öncelikle teşekkür ederim abi, 5-9 ağustos ayı için uçak bileti aldım 2 kişiyim, bunun haricinde net bir durumum yok şimdilik. taksi-tur mantığıyla ulaşmak istiyorum böyle yerlere, böyle araçlar günlük 180-200tl gibi fiyatlar istiyor, araç kiralamakda şu aşamada sıkıntı şimdilik. bir...
  5. G

Rize Gezisi

bu yaz kısmet olursa rizeye pokut, gito yaylası palovit şelalesi, zilkale , karagöl gibi yerlere gitmek istiyorum , buralara nasıl ulasırım konaklamasını nasıl yapayım tam olarak netleştiremedim , yer konaklama, yol ulaşım araclari gibi önerilerinizi alabilirmiyim

6. G

2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi CDARENDE , sanırım istenen teknik bilgi :)

7. G

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Allah herkese hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin :) iroqua bey ,mekan neresi öğrenebilirmiyim acaba ?
  8. G

suziki grand vitara 1,6 lpg li 2004 model 90 binde sizce ne kadar?

Ynt: suziki grand vitara 1,6 lpg li 2004 model 90 binde sizce ne kadar? Eee bakımları zamanında yapılmışlar espirisi bumu abooo :D
  9. G

Suzuki Grand Vitara 1.6 Arazi Vitesleri Hakkında Bilgi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 1.6 Arazi Vitesleri Hakkında Bilgi Teşekkür ederim abi, Diyelim ki Suzuki vitara aracımız var, otobanda gidiyoruz, karlı veya kaygan zemine geldik ve önümüze virajlar çıkabilir, burada aracımızı 4x4 e mi alarak devam etmeliyiz yoksa 4x2 de devam mı etmeliyiz?

10. G

Suzuki Grand Vitara 1.6 Arazi Vitesleri Hakkında Bilgi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 1.6 Arazi Vitesleri Hakkında Bilgi Elimde geldiğince tüm yazılarınızı takip ediorum, kitap gibi :) teşekkürler, Cr-v lerde otomatik olarak örneğin kaygan zeminde, kayma halinde 4x2den 4x4 e geçiyormuş, bu özellik arazi vitesli araçlarda aktif oluyormu, nasıl (*otomatik...

11. G

Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı? Ben bu konuda kara cahilim bir sorum olucak bu aracı servise göstersek (tahminen maliyeti +250Tl kusur), tamircilerin satılana kadarlık çözüm ürettiği uyanıklığın önüne geçemezmiyiz? hem serviste incik boncuk herşeye bakılyormuş ama arkadaşım moturun...
  12. G

Vitara hk.

Ynt: Vitara hk. Teşekkür ederim :)

13. G

Vitara hk.

Ynt: Vitara hk. Detaylı olarak anlattığınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim Abdullah bey. Km konusu beni rahatlatmış oldu :), 2006 sonrası magnezyum kaplama olmasıda beni sevindirdi çünkü 2000 sonrası çıkan kasa iç görselliği yönünden favorim :) , opsiyon parçalarıda belirtmeniz...
  14. G

Vitara hk.

Öncelikle merhaba :) , şu ana kadar bir araba sahibi değilim ama vitaraları görünce çarpıldım bana göre yani :) . Sorum: 5 kapı, otomatik vites, 15.000 tl civarında alınabilcek vitaraların yaptığı yol 150.000 km. civarlarında, böyle bir durumda olası çıkaracağı masraflar yüklücemi olucaktır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri