Arama sonuçlarınız

1. goktugX

Sedona 721 Alıcam Yardım...

Ynt: Sedona 721 Alıcam Yardım... Yüksek bir tepede bisikletleri koyup fotoğraf çekilirken fotoğrafı çeken kişi arkasına bakmadan geri geri giderken benim bisiklete çarpmıştı ve tutamadık düştü :( Aldıktan 1 hafta sonra çalınan bisikletimden sonra almıştım. Bunada böyle bir olay gelince...

2. goktugX

kron xc250 mi?? ng650 mi?? sedona 701 mi?

Ynt: kron xc250 mi?? ng650 mi?? sedona 701 mi? Kron`un her çeşit var. Ama Ng tek boy diye biliyorum 17 olması lazım. Salcanonun o modeli pek narin bir model ama bilginize, kron daha sağlam. Zorlu şartlara pek dayanabileceğini sanmıyorum, az önce çeşitli forumlara da baktım ng`nin parçalanma...
  3. goktugX

kron xc250 mi?? ng650 mi?? sedona 701 mi?

Ynt: kron xc250 mi?? ng650 mi?? sedona 701 mi? Amortisörü kilitlenmeyen bisikletle uzun yol ve kısa bile olsa asfaltta sürmek ölüm.. o kadar pedallıyorsunuz gücün yarısı bisikletin önü eğiliyor boşa gidiyor.. Yerinizde olsam hem uzun yolda hemde arazide kullanabileceğim Salcano NG650 alır...

4. goktugX

Sedona 721 Alıcam Yardım...

Ynt: Sedona 721 Alıcam Yardım... Disk frenin hidrolik olması çok iyi bir özellik. Bende bu haftasonu bisiklet alacağım eski bisikletim uçurumdan denize uçtu :D Kron ve Sedona arasında gidip gelmekteyim
  5. goktugX

Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı)

Ynt: Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı) Ben İstanbul`dan bisikletle başlayıp oraya kadar gidip orada da bineceksiniz sanmıştım. Çanakkale`ye bisiklet ile 2 günde rahat gidersiniz ama zaman kaybetmek istemiyorsanız 15 saat civarında 1 günde de gidebilirsiniz. Zaten Ç.kaleden feribota atlayıp...

6. goktugX

Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı)

Ynt: Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı) Bende gitmiştim yıllar önce :) Dibek kahvesini ve yanlış hatırlamıyorsam Eleni diye bir şarabı var mutlaka denemelisiniz. Eleni yada Elena tam hatırlamıyorum adını, o yöreye özel bir şarap üretiyorlar, ayrıca eski yunan köylerinde yaşlı bir dede var...

7. goktugX

Rota Sitesi

Merhaba, çok iyi bir rota sitesi var, üstten bisiklet resmini veya daha uzun yollar için off road seçeneğini seçerseniz, size gezebileceğiniz manzaralı yollar, zorluk seviyeleri, fotoğraflar ve tırmanış, yokuş nerede nasıl diye bilgiler veriyor. Denemenizi öneririm, ayrıca sizde gezdiğiniz...
  8. goktugX

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben İstanbul`dan Göktuğ. 10 yıldır dağ bisikleti kullanıyorum ve macerayı çok seviyorum. Kuzenimde enduro vardı bir ara, onunla kamplara giderdik sonra sattı ve jip aldı arada hala gideriz, babamın iş arkadaşlarının karavanları var ve bazen...

Geri